Haberler

Ünlü CEO’dan Web3 Yatırımcılarına Uyarı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para topluluğunun gündeminde yer alan Web Summit sonlanırken uzman isimlerin yorumları da dikkat çekmeye başladı. Sektördeki tanınmış isimlerden WAX Blockchain’in CEO’su William Quingley de yatırımcıların yakından takip ettiği isimler arasına girdi. Ünlü yönetici, kripto para piyasasında tehlikeli bir döneme girildiğini öne sürerek bazı Web3 yatırımcılarına uyarılarda bulundu. William Quingley konferans sonrası gerçekleştirdiği röportajda, özellikle son dönemde popülerlik kazanan Web3 oyunlarına dikkat çekti.

Web3 Oyunları Yatırımcıları Üzebilir

Web3 Oyunlar

Kripto paraların popüler olmasıyla birlikte dijital oyun sektörü de blockchain tabanlı oyunların baskısıyla karşılaştı. Büyük oyun şirketleri her ne kadar bu alana ilgi duysa da henüz blockchain tabanlı bir oyun gelişimini benimsemedi. William Quingley, bu konuda yaptığı değerlendirmede yatırımcılara gelecek konusunda dikkatli olmalarını söyledi. Quingley bu uyarısına gerekçe olarak, büyük oyun şirketlerinin web3 oyunlarında sorumluluk kabul etmeyeceklerini gösterdi.

Web3 Oyunları Popülerliğini Kaybedebilir

Kripto para dünyasının tanınmış isimlerinden WAX Blockchain’in CEO’su William Quingley, bu süreçte geleneksel oyun firmalarının yaklaşımının önemli olduğunu söyledi. Eğer geleneksel ve dev oyun şirketleri web3 alanından uzaklaşırsa, blockchain tabanlı oyunlar da hayal kırıklığı yaratabilir. Ünlü yöneticiye göre blockchain tabanlı bir oyun oluşturmak epey zorlayıcı bir süreç olduğu için bu sektörün ince bir buz kütlesinin üzerinde olduğunu hatırlattı. Haberin kaynağı analist yorumlarıdır. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.