Haberler

Elon Musk balinaları uyandırdı, dev cüzdanlar milyarlarca Dogecoin transfer etti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında yeniden Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ın ismi hareketlilik getirmeye başladı. 2021 genelinde Twitter üzerinden yaptığı kripto para odaklı paylaşımlarla sektörün en etkili isimlerinden biri haline gelen Musk, özellikle de Dogecoin (DOGE) desteği ile varlığın pozitif etkilenmesini sağlamaya devam ediyor. Son dönemlerde Twitter’ı satın alma anlaşmasına geri dönüşü ile gündemde olan Musk’ın bu hamlesinden sonra anonim balinalar harekete geçti ve geçtiğimiz hafta boyunca milyarlarca Dogecoin taşındığı tespit edildi.

DEV BALİNALAR HAREKETE GEÇTİ

Dev Balinalar Harekete Gecti

Elon Musk, geçtiğimiz aylarda satın almak için anlaşmaya vardığı Twitter’ı, ilerleyen süreçlerde bot hesap sayısını gerekçe göstererek satın almaktan vazgeçmişti. Bu nedenle Twitter ile davalık olan Musk, geçtiğimiz hafta satın alma anlaşmasına geri döndüğünü bildirmişti. Musk’ın açıklaması sonrasında mesajlaşmalarında Dogecoin’i Twitter’a entegre edebileceğinin görülmesi, Dogecoin’e yeniden hareketlilik getirdi. Bu gelişmenin ardından, DogeWhaleAlert verilerine göre geçtiğimiz haftadan bu yana anonim balinalar 2,8 milyar adet Dogecoin taşıdı.

90 İŞLEMDE 2,8 MİLYAR DOGE TAŞINDI

DogeWhaleAlert verilerine göre dev balinalar geçtiğimiz hafta boyunca her biri en az 4 milyon adet Dogecoin içeren 90 işlem gerçekleştirdi ve balinalar bu işlemler için 9 dolarlık işlem ücreti ödedi. Bu işlemlerde dev cüzdanlar 2,8 milyar Dogecoin taşıdı. Elon Musk’ın Dogecoin’i Twitter’a entegre edebileceğini ortaya çıkması, kısa sürede Dogecoin balinalarını harekete geçirmeyi başardı.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.