Bitcoin Haberleri

Ünlü milyarder resesyon öngörüsünde bulundu, Bitcoin için “yeşil” tabloyu çizdi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Aylardır kripto para piyasasında düşüşler görülüyor ve bu düşüş dalgası, piyasa değeri ile en büyük 2 kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH), rekor fiyat seviyelerinden yüzde 70’ten fazla aşağı çekti. Ancak buna rağmen, milyarder iş insanı ve serbest fon yöneticisi Paul Tudor Jones, ABD ekonomisinin halihazırda durgunluk içerisinde veya durgunluğun eşiğinde olduğunu, bu durgunluğun ardından Bitcoin ve Ethereum’da yeniden yükseliş görüleceğini öne sürdü.

“MERKEZ BANKALARI BÜYÜK DENEYLER YAPTI”

Paul Tudor Jones

CNBC’de Squawk Box programına katılan Jones, makroekonomik ortamda kripto paraların mevcut yeri hakkında konuştu. Jones, “yeni ortaya çıkan” bu varlık sınıfının gelecekte önemli derecelerde büyümeler kaydedeceğini düşündüğünü ifade etti. Jones ayrıca ABD ekonomisinin resesyon içinde olduğunu, bir resesyon şu an için söz konusu değilse bile ekonominin resesyona doğru gittiğini düşündüğünü söyledi. Jones, küresel ekonomik krizden bu yana geçen süreçte merkez bankalarının büyük deneyler yaptığını, bastırılmış getirilerin ve pandemi yardımlarının mali sonuçları olduğunu ifade etti.

JONES’A GÖRE KRİPTOLAR ÇOK YÜKSEK DEĞERLERE ULAŞACAK

Yüksek enflasyon dalgasının kripto paralar için potansiyel bir katalizör olduğunu öne süren Jones, çok fazla paranın olduğu bir zamanda Bitcoin ve Ethereum gibi sınırlı miktardaki kripto paraların, bir noktada değer kazanacaklarını iddia etti. Jones, kripto paranın bugünkü değerinden çok daha yüksek bir değere sahip olacağına inandığını belirtti ancak bunun için bir zaman dilimi tahmininde bulunmadı.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan açıklamalar ve yorumlar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.