Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Ünlü Tasarımcı Philipp Plein, Kripto Ödemeleri Hakkında Konuştu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü tasarımcı Philipp Plein, kripto ödemeleri hakkında konuştu. Alman moda tasarımcısı Philipp Plein’e göre, kripto ödemeleri için artan bir istek olduğunu belirtti.

Plein, 2022 yılının sonuna kadar moda markasının kripto meraklısı alıcılardan 16 milyon dolar kazanacağını tahmin ediyor. Dijital varlıklar, geçen yıl markanın gelirinin yaklaşık %3’ünü oluşturuyordu. 2022’de bu oranın artması bekleniyor.

Geçen Ağustos ayında lüks perakendeci, müşterilerin Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) ile satın almalarına izin verdi. Bunu yapan ilk önde gelen moda evlerinden biri Philipp Plein’dı.

Büyük katılım sebebiyle, markanın kripto politikası en başından beri başarılı olurdu ancak Şirket, kripto para birimini nakide çevirmek yerine onu elde tutmayı seçti.

Philipp Plein, şirketinin kripto politikasıyla birlikte birçok yeni müşteri kazandığını belirtti.

Plein, yeni Londra mağazasında kripto para ödemelerini kabul etmeyi seçti. Plein, “İngiltere çok önemli çünkü hepimiz İngiltere’nin birkaç hafta önce Avrupa’da bir kripto merkezi olmak istediklerini açıkladığını biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Plein, “Şıklığın kralı” olarak tanınmaktadır ve Naomi Campell ve Paris Hilton gibi ünlülerle çalışmıştır.

Ünlü moda tasarımcısına göre, şahsi olarak 170 Bitcoin’e sahip olduğunu açıkladı.Ayrıca annesinin kripto para birimine sahip olduğunu belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.