HaberlerBorsa Haberleri

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Listeleme Prosedürlerini Değiştirdiğini Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, listeleme prosedürlerini değiştirdiğini açıkladı. Coinbase CEO’su Brian Armstrong, insider trading’i önlemek için kripto listeleme prosedürlerini güncellediğini söyledi.

insider trading, kripto topluluğunda büyük bir konu oldu ve ABD’deki en büyük kripto varlık ticaret platformu olan Coinbase, buna odaklanıyor gibi görünüyor. Perşembe günü yayınlanan bir blog yazısında CEO Armstrong, içeriden insider trading ile mücadele etmek için ek prosedürler getirdiğini belirtti. Kripto varlığı borsaya bağlanmadan önce listeleme kararlarını yayınlayarak zincir üzerindeki verilerden yararlanan kişilerin platformu avantaj sağlayan kişileri önlemeyi hedefliyor. Armstrong konu ile ilgili şunları söyledi:

Bunlar herkese açık veriler olsa da, tüm müşterilerin kolayca erişebileceği veriler değil. Bu nedenle, bu bilgi asimetrisini ortadan kaldırmak için çalışıyoruz.

Armstrong ayrıca Coinbase çalışanlarının  insider trading’e dair söylentilere de değindi. Öte yandan olasılığı fark eden CEO, şirketin bu alanda “sıfır tolerans” gösterdiğini ve tespit edilirse personelin derhal işten çıkarılacağını vurguladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.