Haberler

Marathon Digital’den 100 Milyon Dolarlık Yeni Kredi!

i. Marathon Digital Holdings, Silvergate Bank'taki mevcut 100 milyon dolarlık kredisini yeniden finanse etti ve aynı miktarda başka bir kredi aldı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Marathon Digital’den 100 milyon dolarlık yeni kredi. Marathon Digital Holdings, Silvergate Bank’taki mevcut 100 milyon dolarlık kredisini yeniden finanse etti ve aynı miktarda başka bir kredi aldı. Marathon Digital Holdings, blockchain ortamına ve dijital varlıkların yaratılmasına odaklanan bir kripto para madenciliği şirketidir.

Bitcoin piyasası bu yıl önemli bir düşüş yaşadığından, birçok işletme ve madenci finansal zorluklarla karşılaştı. Marathon Digital, sorunları çözmek için finansman planıyla da esneklik kazandı.

Silvergate Bank Halka Arzda 461 Milyon Dolar Hedefliyor 2

Marathon Digital, Krediyi İki Adımda Kullanabilecek

Fed’in faiz oranlarını artırması sonucunda piyasanın kredi olanaklarının şekli değişti. Marathon Digital’in soğuk piyasada, Silvergate’in ikinci 100 milyon dolarlık kredi limiti Marathon Digital’e iyi geldi. Şirket vadeli kredinin şu anda %7,25 olarak belirlenmiş değişken bir faiz oranıyla geldiğini belirtti.

Marathon tarafından Pazartesi günü yayınlanan bir açıklamaya göre, Silvergate’in Ekim ayında sona erecek olan ilk kredi limitinden herhangi bir para çekilmedi. Haziran 2024’e kadar Teksas ve Montana’daki iki tesis, bitcoin güvenliği ile korunacak.

Maraton, vadeli kredi olarak alınan ikinci 100 milyon dolarlık krediyi kullanabilir. Bu nedenle, Marathon krediyi her biri 50 milyon dolarlık iki taksit halinde geri ödeyebilir: potansiyel kapanışta 50 milyon dolar ve sonrasında 50 milyon dolar 270 gün sonra kullanabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.