Haberler

Bitcoin Madencilik Şirketi 50 Milyon Dolar Zarar Açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında yer yerinden oynarken zarar eden şirketler arasında dev madencilik firması da adını yazdırdı. Bitcoin madenciliğinde en ünlü firmalar arasında yer alan Stronghold Digital, üçüncü çeyrek bilanço raporunu açıkladı. BTC madenciliği yapan şirket piyasa beklentisine göre daha fazla zarar ederek yatırımcılarını endişelendirdi. ABD merkezli kripto para madencisi, son bilanço raporunda 49.5 milyon dolar zarar açıkladı. Piyasa araştırma şirketi FactSet ise anket sonucuna göre şirketin zararını 11 milyon dolar civarında bekliyordu.

Şirketin Hisseleri Dibe Vurdu

Stronghold Digital

Stronghold Digital madencilik firmasının geliri, anketteki beklentilere paralel olarak 24.7 milyon dolar seviyesinde gerçekleşti. Bilanço raporunda BTC madencilik firmasının kasasında sadece 19 Bitcoin bulunması dikkatlerden kaçmadı. Stronghold Digital’in yükümlü olduğu net borç miktarı ise 55 milyon dolar olarak açıklandı. Bu verilere göre Stronghold Digital ikinci çeyrek raporuyla kıyaslama yapıldığında borcunu yüzde 51 oranında kapatmayı başardı. Ancak son bilançodaki zararın beklentilerin çok üzerinde olması Stronghold Digital hisselerini satış baskısına soktu.

Nasdaq borsasında SDIG koduyla işlem gören Stronghold Digital hisseleri, gün içinde yüzde 15 oranında değer kaybı yaşadı. Şirketin hisseleri son olarak 0.70 dolar seviyesine düştü. Bilindiği üzere Bitcoin’in boğa piyasasındayken halka arz olan Stronghold Digital şirketinin hisseleri ilk günlerde 30 doların üzerinde işlem görüyordu. Şirketin üst düzey yöneticisi Greg Beard, Bitcoin fiyatında henüz dip seviyeye ulaşmadıklarını düşünüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.