Altcoin HaberleriHaberler

Popüler Analist Patlamaya Hazır Altcoinleri Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının popüler analistlerinden Scott Melker, artış beklediği dört kripto para birimini takip edenleri ile paylaştı. Melker’in artış beklediği kripto para birimleri içinde Algorand (ALGO) ve Polygon (MATIC) de bulunuyor.

Algorand (ALGO) ve Polygon (MATIC)

Analist yapmış olduğu açıklamalarda, 568 binin üstündeki Twitter takipçisine, ALGO’nun 1,84 dolarlık seviyesini kontrol ettikten sonrasında tekrardan artışa hazır bulunduğunu deklare etti. Analistin açıklamalarına nazaran ALGO için bir sonraki direnç seviyesi 2,60 dolar ve ALGO yazının kaleme alındığı an itibari ile 2 dolar bandına bulunuyor.

 

Algorand (Algo) Ve Polygon (Matic)
Algorand (Algo) Ve Polygon (Matic)

Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon’a (MATIC) erişince analist, MATIC’in dip noktayı gördüğünü ve yükselmeye hazır bulunduğunu düşünüyor. Melker, token’ın önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.70 dolara kadar tekrardan bir yükselişe geçmesini bekliyor.

Analiste göre Bitcoin’in konsolidasyonu ile MATIC, bir yükseliş grafiği çiziyor ve yeni bir rekor kırmaya hazırlıklarını yapıyor.

Artış Beklenen Diğer İki Token

Melker ek olarak akıllı sözleşme platformu Elrond‘ı (EGLD) da takip ettiğini ifade ediyor. Şu anda 250 dolar üstünde seyreden EGLD’de hedef ise 340 dolar.

Melker’in radarındaki bir diğer kripto para birimi ise Monero (XMR). Analist XMR’ın 319 doların üzerine yapacağı bir hamle ile 519 dolara kadar yükselebileceğini dile getiriyor.

UYARI: Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.