Altcoin HaberleriHaberler

Binance US’den Sonra Şimdi de Coinbase Listeledi! Shiba Inu’da Göstergeler Neyi İşaret Ediyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto paralardan Shiba Inu (SHIB), dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Coinbase listelemesiyle gözünü yukarılara dikti. Coinbase Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda SHIB’in artık trade işlemlerine hazır olduğunu duyurdu. Dogecoin katili olarak bilinen Shiba Inu, kısa bir süre önce Binance US borsasında listelenmişti.

Shiba Inu’da Önemli Gelişmeler

Shiba Inu CEO’su, yerel kripto parası Bone olan Shiba L2 Shibarium’un geliştirme aşamasında bulunduğunu duyurdu. 650.000’den fazla Shiba Inu yatırımcısı, ekosistemden daha oldukça güncelleme bekliyor. Analistler, Shiba blok zincirindeki lansmanın bir SHIB rallisini tetiklemesini bekliyor. Borsa listelemeleri ve geliştirme güncellemeleri SHIB fiyatına adeta nefes oldu.

Coinbase Pro, ortalama yedi gün önce Shiba Inu’yu listelemişti. Coinbase etkisi olarak kripto literatürüne geçen olayın peşinden Shiba Inu %30’luk bir ralliye imza atmıştı. Popüler token’ın Coinbase platformunda yer bulması yatırımcılarını heyecanlandırmıştı. O zamandan bu yana pozitif yönde hava yakalayan Shiba Inu, BinanceUS listelemesi ile beklentileri daha da yukarılara taşıdı.

1 hafta içerisinde hem Coinbase Pro hemde Binance US listelemeleri sosyal medyada yankı buldu. SHIB son bir saat içerisinde Twitter’da en çok bahsedilenler arasında ilk 10’a girdi. Geçiş verilere bakıldığında Twitter’ın bir kripto para için önemli fiyat etkisi olduğunu söyleyebiliriz. Shiba Inu’nun bu mecrada etkinliğinin artması fiyat tetikleme beklentisini arttırabilir.

Shiba Inu (Shib) Güncel Durum
Shiba Inu (Shib) Güncel Durum

Shiba Inu (SHIB) Güncel Durum

Kripto para yatırımcıları Shiba Inu’ya yönelik duyarlılıklarınındaki artış token’ın yeni güncellemelerine olan ilgiyi ortaya koyuyor. Shiba Inu ekosisteminin CEO’su Shytoshi Kusama, Shibarium ve Shiba Inu Layer 2‘nin yakında platforma entegre edileceğini aktardı. Uzman analistler, Shiba Inu’da kilit desteğin 0.0000058 dolar olarak belirtirken buranın korunması durumunda rotanın 0.000009 dolar olarak çizildiğini belirtiyor. Shiba Inu fiyatı Coinmarketcap verilerine göre şuan 0.000007932 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.