HaberlerTüm Haberler

Valkyrie, Coinbase İle Ortaklık Kurarak Bitcoin ETf’sine Adım Attı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Valkyrie, Coinbase işbirliğiyle birlikte Bitcoin ETF’sine yeniden hazırlanmak için önemli adımlar atıyor.

Büyük yatırım şirketlerinin devam eden Bitcoin ETF başvuruları arasında, Valkyrie Digital Assets da yer alıyor. Şirket, spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunu ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) tekrar sunarak, BlackRock ve Fidelity gibi diğer varlık yöneticileriyle aynı kulvarda yer aldı. Bu hamleyle birlikte, Valkyrie süreci bir adım daha ileri taşımış oldu.

Valkrie Manset
Valkyrie, Coinbase İle Ortaklık Kurarak Bitcoin Etf'sine Adım Attı! 3

Coinbase ile Spot Bitcoin ETF’si için Valkyrie İşbirliği Yaptı!

Valkyrie Digital Assets, Tennessee merkezli bir varlık yöneticisi olarak, Coinbase ile olan iş birliğinde, ABD’nin en büyük kripto para borsası olan Coinbase’in piyasa manipülasyonunu önlemeye yardımcı olmayı hedefleyen bir gözetim-paylaşım anlaşması için ortak hareket edeceklerini söyleyen yeni bir 19b-4 belgesi sundu. Bu anlaşma, geçtiğimiz ay tüm ETF uygulamalarının önemli bir parçası olarak kabul edildi.

Gün boyunca yapılan başvuruda, Nasdaq’ın Valkyrie’nin ETF’yi listelemek için kullanacağı borsa olduğu ve Coinbase’nin Valkyrie’nin “Bitcoin için ABD merkezli en büyük spot ticaret platformu” olduğunu söylediği ifade edildi. Ayrıca, Valkyrie’nin “bir dönem sözleşmesi imzaladığı” da belirtiliyor. Bu hamleden önce, benzer adımların BlackRock ve Fidelity’den de geldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.