HaberlerTüm Haberler

Güney Kore’den Kripto Para Yasasına Onay!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Güney Kore, dijital varlık düzenlemesiyle ilgili kripto yasa tasarısını onayladı. Bu gelişme, ülkenin dijital varlık düzenlemesiyle ilgili atılan ilk adımlardan biri olarak değerlendiriliyor. BTCHaber TV’nin canlı yayınına katılan Paribu Araştırma İçerikleri Yöneticisi Nergis Karababa, Güney Kore’nin kripto yasasını, Hong Kong’un Web3 girişimini ve kripto gündeminin diğer önemli konularını değerlendirdi. İsviçre Futbol Federasyonu ve Credit Suisse’in NFT iş birliği, lüks moda markası Dior ve tokenize moda konuları da tartışılan başlıklar arasında yer aldı. Ayrıca, yapay zeka ile eski dillerin çözülmesi de gündemde olan konular arasında bulunuyor.

Kor
Güney Kore'den Kripto Para Yasasına Onay! 3

Karababa, dijital varlık tanımlamalarının karmaşık bir durum olduğunu ifade etti. Ayrıca, adil olmayan işlemlere karşı cezaların öngörülmesinin kullanıcıları endişelendirebileceğini belirtti. Karababa, tüm bu önlemlerin kullanıcıları korumak için alındığını vurguladı. Güney Kore’nin düzenlemelerinin olumlu olduğunu dile getiren Karababa, hizmet sağlayıcıların sigortalı olmasını, rezervlerin soğuk cüzdanlarda saklanmasını ve işlemlerin kaydedilmesini önemli bulduğunu söyledi.

Hong Kong’da Web3 Rüzgarı!

Nergis Karababa, ‘Hong Kong’un Web3 merkezi olmak istiyoruz’ açıklamasını değerlendirirken, metindeki kafa karışıklığı, farklılık ve tahmin edilemezlik faktörlerine dikkat etmek gerektiğini belirtti. Hong Kong’un, sektör ve hükümet katılımcıları tarafından sorunsuz ilerlemek istediğini vurguladı. Karababa, olayların tam kaynağını çözümlemek istemenin olumlu bir durum olduğunu ifade ederken, ilerleyen zamanda Hong Kong’da hareketlilik görmemizin mümkün olacağını dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.