Metaverse HaberleriHaberler

Vestel’den Önemli Adım! Metaverse Mağazasını Duyurdu

Türkiye'nin ünlü teknoloji şirketi Vestel, Metaverse ekosistemine katılıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Türkiye’nin lider teknoloji üreticisi Vestel, Metaverse mağazası duyurdu.

Metaverse kavramı günümüzde çok çeşitli bir sektöre dönüştüğü için birçok kuruluş bu alanda çaba göstermeye başlamıştır. Öyle ki, Türkiye’nin en büyük teknoloji şirketlerinden biri geçtiğimiz günlerde Metaverse mağazasını duyurdu. İşte detaylar…

Vestel, İlk Metaverse Mağazasını Duyurdu

Birçok kişi ve işletme, Metaverse gerçekliğinde kendi yerlerini alma çalışmalarına oktan başladı. Son zamanlarda Gucci, L’Oreal ve YouTube gibi büyük şirketler bu konuda çalışmalara başladıklarını ortaya çıkardı.

Bugün bu devler listesine Türkiye’nin en bilinen sektör markalarından biri de eklendi. Vestel CEO’su geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, yakın zamanda Metaverse‘de ilk mağazalarını kuracaklarını açıkladı.

Vestel CEO’su Turan Erdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Vestel’i Vestel yapan en önemli bileşenlerden biri akıllı teknolojiler. Teknolojiyi çevremizdeki dünyayı iyileştirmek için kullanıyoruz. Akıllı teknolojilerin yaygınlaşmasıyla akıllı şehirlerin ve akıllı evlerin daha yaygın hale geldiği, fırsat eşitliğinin olduğu bir gelecek bekleyebiliriz. eğitim uzaktan erişimle sağlanacak, sanal gerçeklik iş dünyasına yön verecek, yapay zeka hayatımızda önemli bir yer tutacak ve bu gelecek çok uzak değil Vestel geleceğe hazırlanıyor. Şimdi de somut bir adım atarak yeni dijital evren Metaverse evreninde ilk Vestel mağazamızın açılışını yapacağız”

 

Vestel Metaverse
Vestel Metaverse

Vestel, bu hamleyle metaverse ekosistemine giren son şirket oldu. Nesnelerin İnterneti, Artırılmış Gerçeklik ve Yapay Zeka, Vestel için uzun zamandır önemli yatırım alanları olmuştur. Vestel, karanlık fabrika uygulamalarından 3D baskıya, kendi kendini süren güdümsüz ulaşım araçlarından robot ve robot işbirliklerine kadar bu alanlardaki yetkinlikleri ile geniş bir perspektifte dijital faaliyetlerini sürdürmektedir.

Şirket, Vestel Ventures aracılığıyla doğrudan bir Artırılmış Gerçeklik şirketine yatırım yaparak da bu konuya verdiği önemi göstermiştir.

“Değişime Öncülük Etmeye Devam Edeceğiz”

Vestel CEO’su Turan Erdoğan, Türkiye’nin en değerli markalarından biri olan şirketin dünyanın değişen teknolojisine ayak uydurmak için çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, şunları kaydetti:

“Dünyamız baş döndürücü bir hızla gelişiyor. Bu değişime ayak uyduramayan, en hızlı adapte olan ve çoğunluğuna öncülük eden bir marka olarak dijital evrendeki varlığımızla değişim lideri rolümüzü destekleyeceğiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.