HaberlerBorsa Haberleri

Binance’dan, Arjantin ile Sözleşmesine Fes Kararı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto borsası Binance, Arjantin futboluyla olan ilişkisini sonlandırdı. Binance, Arjantin Futbol Federasyonu ile olan 5 yıllık anlaşmasını iptal etti.

İşbirliğinin uyumsuzluk nedeniyle sona erdiği belirtildi. Binance, Arjantin Futbol Federasyonu (AFA) ile olan beş yıllık ortaklığını sözleşme ihlali nedeniyle sona erdirdi. Binance tarafından yapılan açıklamada, dünya çapındaki ortaklıkların düzenli olarak değerlendirildiği ifade edildi. Açıklamada, AFA’nın iş değerleri ve ortaklık ilkeleriyle ilgili sözleşme yükümlülüklerine tam olarak uymadığı belirtildi.

Binance11
Binance'dan, Arjantin Ile Sözleşmesine Fes Kararı! 3

Binance, Arjatin ile 5 Yıllık Sözleşme İmzalamıştı!

Binance ve Arjantin, Ocak 2022’de 5 yıllık bir sözleşme imzalamıştı. Bu sözleşmeyle, Binance Arjantin futbol milli takımının ve ulusal futbol liglerinin ana sponsoru olmuştu. AFA, Binance ile anlaşma imzalamak için taraftar token platformu Socios ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak sona erdirmişti.

Son dönemlerde, borsa istifa ve işten çıkarmalarla sıkça gündeme gelmişti. Borsanın 1.000’den fazla çalışanını işten çıkarttığı söylenmişti. Ek olarak, birçok yönetici de istifa etmişti. Şirketin düşen kârlılıklar nedeniyle çalışanlara sunduğu bazı desteklerin iptal edildiği iddia edilmişti. Düzenleyici baskılarla mücadele eden şirket, cep telefonu, spor salonu ve evden çalışma giderleri gibi destekleri azaltmaya başlamıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.