Bitcoin Haberleri

XRP’nin Beklenen Hareketi Geldi: Yükseliş Devam Ediyor!

Küresel anlamda inanılmaz bir yatırımcı kitlesine sahip olan Ripple (XRP) son yükselişiyle yüzleri güldürmeyi başardı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Küresel anlamda inanılmaz bir yatırımcı kitlesine sahip olan Ripple (XRP) son yükselişiyle yüzleri güldürmeyi başardı.

Yalnızca Türkiye’de değil, global olarak büyük bir yatırımcı kitlesini elinde tutan XRP, bir süredir sessiz kalmıştı. Ancak major coin’lerin gölgesinde kalan XRP, sonunda beklenen hareketleri yapmaya başladı. SOL ve AVAX’ın gevşemesiyle birlikte kendisini göstermeyi başaran bu popüler coin, kısa sürede yüzde 5’ten fazla bir artış yaşadı. Ayrıca, önemli bir direnç bölgesini aşarak XRP’nin gelecekteki fiyat hareketleri adına umut verdi.

Major Coin’lerden Para Çıkışı XRP’ye Yöneldi

BTC’nin yükseliş sürecinde yukarı yönlü soluksuz bir şekilde hareket eden SOL ve AVAX, bir miktar gevşeyerek diğer altcoin’lere nefes aldırdı. Major coin’lerde en iyi performansı gösteren SOL ve AVAX, yaşadığı satış baskısıyla XRP’yi ön plana çıkardı. Aynı zamanda önemli bir direncin aşılması, XRP’nin elini güçlendirdi.

Haberin yazımı itibarıyla XRP, 0,6367 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kırmızı kutunun altına gevşeme göstermediği sürece XRP için olumlu bir tablo çizilebilir. Bu süreçte teknik analiz kadar temel analiz de önemli olacaktır. Proje genelinde FUD haberlerin görülmemesi ve teknik yapının şu anki gibi devam etmesi durumunda XRP’nin fiyatı sırasıyla 0,6679 – 0,6962 – 0,7318 – 0,7705 – 0,7893 ve 0,8195 dolar seviyelerine ulaşabilir. Ancak sürecin tam tersi şekilde hareket etmesi durumunda fiyat, sırasıyla 0,6111 – 0,5797 ve 0,5650 dolara gerileyebilir.

Ekran Resmi 2023 12 25 13.49.47

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.