Altcoin Haberleri

Yatırım Uzmanından DOGE ve SHIB Destekçilerini Kızdıran Açıklama

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasındaki volatilite artarken, yatırım uzmanlarından gelen açıklamalar gündem olmaya devam ediyor. Kripto para birimleri arasında en popüler meme tokenler Dogecoin (DOGE) ve Shiba (INU) yatırımcıların odak noktasında yer alıyor. Her iki kripto para biriminin topluluğunu kızdıran açıklamalar Morgan Creek Capital Management CEO’su Mark Yusko’dan geldi. Youtube’da Altcoin Daily kanalına röportaj veren yatırım uzmanı, her iki kripto para birimini sert bir dille eleştirdi.

Önce ADA ve XRP Eleştirisi

Cardona Ada

Kripto para topluluğunun yakından takip ettiği isimlerden Morgan Creek Capital Management CEO’su Mark Yusko kripto paralarla ilgili açıklama yaptı. Cardano (ADA) projesinin SEC ile menkul kıymet davasıyla gündeme gelen XRP’ye benzediğini söyleyen Yusko şu ifadeleri kullandı: “Bu Cardano bana XRP’yi hatırlatıyor. İnsanlar onu seviyor. Ancak geliştiriciler ve kullanıcılar onu sevmiyor gibi görünüyor. Gerçekten anlamadığım kısım da bu.”

DOGE ve SHIB Fiyatı Sıfırlanmalı

Yusko, ADA ve XRP’yi pek tutmasa bile bunları DOGE ile SHIB tokenleriyle asla aynı kefeye koymayacağını söyledi. Popüler meme tokenlerin hiçbir değeri olmadığını söyleyen yatırım uzmanı, DOGE ve SHIB fiyatının sıfıra inmesi gerektiğini iddia etti. Deneyimli yatırım fonu yöneticisinin favori altcoin projeleri arasında Avalanche (AVAX), Polkadot (DOT) ve Cosmos (ATOM) bulunuyor. Yusko bu kripto para birimleri hakkında “Bu coinlerin neden kazananlar arasında yer alabileceğini söylemek için iyi senaryolar üretebiliriz.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.