Haberler

Donald Trump, Ethereum Yatırımcısı Çıktı: 2,8 Milyon Dolarlık Ethereum’u Bulunuyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Donald Trump’ın cüzdanında şaşırtıcı bir şekilde 2,8 milyon dolarlık Ethereum olduğu ortaya çıktı. Daha önce bu miktarın sadece 250 bin ile 500 bin dolar arasında olduğu açıklanmıştı. Son veriler, Trump’ın ETH varlığının oldukça yüksek olduğunu gösteriyor. Eski ABD Başkanı Donald Trump‘ın Ethereum varlıkları güncellendi ve şimdi 2,8 milyon dolarlık bir değere sahip olduğu ortaya çıktı.

Başlangıçta, Trump’ın 250 ile 500 bin dolar arasında ETH’si olduğu belirtilmişti. Ancak son veriler, bu miktarın tam olarak 2,8 milyon dolar olduğunu gösteriyor.

Thumbs B C 8Ce5F80962558Af127E7A875632251B0
Donald Trump, Ethereum Yatırımcısı Çıktı: 2,8 Milyon Dolarlık Ethereum'u Bulunuyor! 3

Kâr amacı gütmeyen gözlemci kuruluş Citizens for Responsibility and Ethics in Washington, Trump’ın NFT koleksiyonlarından elde ettiği lisans ücretleriyle 4,8 milyon doların üzerinde gelir elde ettiğini açıkladı. Ayrıca, Trump’ın kripto para birimleriyle ilgili girişimlerinden yaklaşık olarak 7,6 milyon dolar kazandığı belirtildi.

Trump’ın Ethereum cüzdanındaki 2,8 milyon dolar, 14 Nisan’da açıklanan 250.000 ila 500.000 dolarlık rakamdan oldukça farklı bir seviyede bulunuyor. Tahminlere göre, Trump’ın serveti 2,5 milyar dolardan daha fazla. 2019 yılında, Trump Bitcoin ve diğer kripto paraları sevmediğini belirtmişti.

Kripto varlıkların yasadışı ticareti kolaylaştırdığını iddia etmişti. Ayrıca, Demokratların başkan adayı Kennedy’nin Bitcoin sahibi olduğu ortaya çıktı. Kennedy Jr., önemli miktarda Bitcoin satın aldığını doğruladı ve her bir çocuğu için 2 BTC satın aldığını bildirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.