Haberler

Yeni Çıkan Kripto Paralar

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son yıllarda hayatımızda normalleşen kripto paralara Yeni Çıkan Kripto Paralar hızla eklenmeye devam ediyor. Kripto paralar giderek değer kazanmaya ve gündemde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ünlü yatırımcıların dahi sıcak baktığı ve gelecekte şu anki halinden de gelişmiş ve yaygınlaşmış olacağını ileri sürdüğü kripto paralara yenilerinin eklenmesi de bu durumda oldukça normal görünüyor.

Artık adlarını sık sık duyduğumuz kripto paralardan size uygun olan ve umut vaat eden kripto parayı seçememişseniz yeni çıkan kripto paralara göz atmanız da ve şans vermeniz de yarar vardır.

Yeni Çıkan Kripto Paraların Özellikleri

Yeni kripto paraların özelliklerini bilmeniz seçim yapmakta size oldukça kolaylık sağlar. Yeni çıkan kripto paralar üretim açısından daha kolaydır. Örneğin Bitcoin’in herhangi bir madeninde bir sorun çıktığında üretimde ufak çaplı da olsa birtakım sıkıntılar görülebilir fakat yeni çıkan kripto paralar böyle bir olayla karşınıza gelmez.

Yeni çıkan kripto paralar gelişime açıktırlar ve hızlı bir şekilde yükselme göstererek kısa sürede size kar oluşturabilme ihtimalleri vardır. Bazı CEO’lar yeni çıkmış olan kripto paraları yakından takip ederek kullanıcı bulmak için çaba sarf edebilirler. Farklı firmalarla anlaşarak isimlerini duyurabilmelerinin olasılığı da yüksektir.

Yeni Çıkan Kripto Paralar Nelerdir?
Yeni Çıkan Kripto Paralar Nelerdir?

Yeni Çıkan Kripto Paralar Nelerdir?

Kripto paralar yeni çıktığında beklenmedik yükselişlerle birçok yatırımcı elde edebilirler ve böylece adlarını listelerin üst sıralarında görmek mümkümdür.

Aşağıda size yeni çıkmış olan iki kripto parayı anlattık;

  • Fenerbahçe Token (FB TOKEN)

Fenerbahçe token Ethereum tabanında çalışacak ve toplam arzı  190.700.000 olarak açıklandı. belirlenen arzın 25 yıl içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Belirlenen maksimum arz dolaşıma girdikten sonra üretimi bir daha yapılmayacak. Aynı zamanda gerçekleşecek yakımlarla beraber bu adedin 100.000.000 adede düşmesi bekleniyor.

  • Alpha Kombat (ALKOM)

9 Ağustos 2021 Alpha Kombat  fiyatı $0,005156 USD, son 24 saatte değişiklik göstermeyen ALKOM.  CoinMarketCap sıralaması 3051. Dolaşımdaki arz verisi şu an için bulunmayan ALKOM ve maksimum arzı 1.000.000.000’dır.

Alpha Kombat, boş zamanlarınızı ödüllendirmek ve çeşitli belirteç yardımcı programları ve platform yardımcı programları aracılığıyla pasif gelir sağlamak için oluşturulmuş bir platform olan NFT ödüllü küresel bir blok zinciri turnuva oyunudur.

  • WhenLambo (WHENLAMBO)

Coinmarketcap verilerine göre 9 Ağustos 2021 WhenLambo fiyatı $0,000011 dolar, 24 saatlik işlem hacmi ise $247.010 dolar. Coinmarketcap anlık sıralaması 3189, maksimum WHENLAMBO arzı 100.000.000.000 coindir.

  • PolyPlay (PLAY)

PolyPlay, tüm amatör oyuncular için profesyoneller gibi E-spor turnuvalarına ev sahipliği yapmayı amaçlamaktadır. Coinmarkercap verilerine göre 9Ağustos PolyPlay fiyatı $5,44 USD, 24 saatlik işlem hacmi $666.247 USD. PolyPlay Coinmarkercap anlık sıralaması 2933, maksimum arz 1.000.000 PLAY coindir.

  • Kitty Cake (KCAKE)

9 Ağustos 2021 Coinmarketcap verilerine göre Kitty Cake fiyatı $0,000020 USD, 24 saatlik işlem hacmi $397,00 dolar. Kitty Cake Coinmarketcap anlık sıralaması 3499, maksimum arz 100.000.000.000 KCAKE coindir.

(Veriler Coinmarketcap üzerinden alınmıştır)yın.

Kaç Çeşit Kripto Para Vardır?

Kripto para oldukça çeşitlidir. Bir kripto para almaya karar vermeden önce gelişigüzel araştıma yapmak büyük bir hata olacaktır. Titizlikle araştırma yapmak ve ünlü analistlerin yorumların okumak kripto para çeşitliliğinin içinde size en uygun olanı belirlemeniz için oldukça iyi bir yöntemdir.

Coinmarketlerde bulunan verilere göre 5.500’ün üzerinde kripto para vardır zamanla daha da artacağı bir gerçektir.Bu kripto paraların başında Bitcoin,Ethereum gibi isimler yer almaktadır.

Kripto Para Almak Için Geç Mi ?
Kripto Para Almak Için Geç Mi ?

Kripto Para Almak için Geç mi ?

Kripto paraya olan rağbet ciddi bir biçimde artmasıyla birlikte kripto paraya sahip olan ya da olmayan herkes odağını bu dijitap paraya çevirdi.Yavaş yavaş piyasaki değeri ve yeri belli olan kripto paraları almak için geç kalıp kalmadığı hakkında insanlar ikileme düşmeye başladı.

Bildiğiniz üzere Bitcoin’i gün geçtikçe daha fazla şirket i benimseye başladı ,bu da geleceğinin uzun süre daha parlak kalacağı sinyallerini bizlere vermiş oldu.AB  2019 yılında kripto paraları klasik mal ve hizmetleri dışında bir ödeme aracı şeklinde gördüğünü dünyaya duyurdu.

Bu gelişmelerle birlikte kripto paranın yeri hayatımızda eskimeyeceğe benziyor her hafta yeni çıkan kripto paralar da bunun bir örneği diyebiliriz. Dolayısıyla kripto para almak için geç olduğu söylenemez çünkü kripto para gündemi sürekli olarak değişiyor ve canlı kalıyor.

Kripto Para Tavsiyeleri Nelerdir?

Kripto para piyasasını takip etmeden kripto almanın önerilmediğini söylemiştir. Kripto para almak için bazı uzmanların önerdiği ve dikkat edilmesi gereken tavsiyeler bulunmaktadır. Bu uzmanlar yatırım yapmak için alt coinlerin iyi olduğunu söylüyorlar.

Yeni girecek olanlara öncelikle küçük miktarlarda paralarını yatırmalarında fayda olacağını belirtiyor. Grafikleri güncel takip ederek bu miktarı kontrollü şekilde arttırdığınız daha güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kripto paralarda marj aralığı bulunmamaktadır dolayısıyla paranızı yatırmadan önce tüm her şeyi göz önünde bulundurmalısınız. Kulaktan dolma bilgileri dinleyerek kripto para işine girilmemelidir kendi çıkarım ve araştırmalarınıza güvenmek daha doğru olacaktır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.