Haberler

Zengin Baba Yoksul Baba’nın yazarı Kiyosaki: Finansal çöküşte en iyi savunma BTC almaktır

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının dünyaca ünlü yazarı Robert Kiyosaki, küresel finans piyasalarındaki gelişmeleri değerlendirdi ve Bitcoin (BTC) ile ilgili yorumlarını dile getirdi. Kiyosaki, Bitcoin’in çöküş karşısındaki en iyi savunma yöntemi olduğunu öne sürdü. Dünyaca ünlü yazar Kiyosaki, aynı zamanda Bitcoin öncülüğünde kripto paralar üzerinde ve değer metaller üzerinde etkili olacağını düşündüğü büyük bir finansal çöküş konusunda da yatırımcıları uyardı.

“NİHAİ VARLIĞINIZ, FİNANSAL BİLGELİĞİNİZDİR”

Robert KiyosakiTwitter’da 2,1 milyon takipçisine yönelik değerlendirmelerini paylaşan Robert Kiyosaki, 1990’lı yıllardan bu yana en büyük felaketin hazırlandığını ve bunun sebebinin de “ABD’nin sorumsuz para politikaları” olduğunu öne sürdü. Kiyosaki, “Kitaplarımda uyarmıştım, en büyük çöküş 1990’lı yıllardan beri yaşanıyor. Federal Rezerv, sorunları çözmek yerine yanlış para politikaları izledi. Her şey çöküyor. Dev bir çöküşte nihai varlığınız, finansal bilgeliğinizdir” dedi.

KIYOSAKI: EN İYİ SAVUNMA BITCOIN ALMAKTIR

Kiyosaki, dile getirdiği yorumlarında ABD’de makul olmayan miktarlarda borçlanma ile başlayan ve doların değer kaybetmesi ile biten para politikasının bir kısır döngü olduğunu öne sürdü ve mevcut finansal şartlara karşı en iyi savunma yönteminin Bitcoin (BTC), altın ve gümüş olduğunu iddia etti.

Kiyosaki, “1, ABD çok borçlanıyor. 2, ABD faiz oranlarını düşük tutuyor. 3, düşük faiz oranları, ABD’yi daha fazla tahvil satın almak için daha fazla dolar borçlanmaya zorluyor. Ayrıca faiz oranlarını yükseltmeye zorlamak da ABD dolarını öldürüyor. Mevcut şartlarda yapılacak en doğru hareket altın, gümüş ve Bitcoin almaktır” dedi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve yorumlar bahsi geçen kişilerin kişisel fikir ve yorumlarıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.