Altcoin HaberleriHaberler

Tüm Gözler Bu Altcoin’e Çevrildi! Filecoin Kaç Dolar Olacak?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası genel bir yükselişin peşinden bugün itibarıyla tekrardan düşüşe geçti. Ancak elde edilen verilere göre, bu altcoin güzel bir performans sergileyerek yatırımcılarının yüzünü güldürebilir.

Filecoin Kaç Dolar Olacak?

Filecoin (FIL), 9 Haziran’dan bu yana en yüksek seviyesine ulaştı ve son 30 günde %65 kazanç elde etti. Türev verileri ve son protokol gelişmelerine gore Filecoin’in yakın vadede 100 dolara erişmesi umut ediliyor.

Filecoin Kaç Dolar Olacak?
Filecoin Kaç Dolar Olacak?

Filecoin fiyatının 1 Nisan’daki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 235 dolara ulaşmasına katkıda bulunacak pek oldukça mühim gelişme yaşandı. Ancak kripto para birimi bu seviyenin %67 altında işlem görmüş olduğu için fiyatı oldukça fazla etkileyemedi. Şimdi, Filecoin (FIL) fiyatının 100 dolara ulaşmasına niçin olacak mühim gelişmeler içinde ne var gelin hep birlikte inceleyelim.

Çin Merkezli Madencilik Faaliyetleri Yatırımcıların Beklentilerini Artırdı!

Filecoin, kullanıcılarının fazla depolamalarını açık kaynaklı bir platformda satarak ödüller kazanmalarını elde eden merkezi olmayan bulut tabanlı bir veri depolama ağıdır.

Ağın depolama kapasitesi Şubat ayında 2,5 eksabaytı aştı ve bu gelişme, milyarder yatırımcı ve Gemini borsasının kurucu ortağı Cameron Winklevoss şeklinde mühim adların Filecoin hakkında pozitif yorumlar yapması ile sonuçlandı.

Ayrıca GBTC Trust’ın arkasındaki dijital para varlık yöneticisi Grayscale Investments, 17 Mart’ta yapmış olduğu açıklama ile Filecoin yatırım aracının piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Buna ek olarak 25 Mart’ta Fenbushi Capital, SNZ Capital ve Neo’s EcoFund şeklinde büyük Çinli yatırım grupları tarafınca desteklenen 23 milyon dolarlık bir Filecoin Ekosistem Fonu açıklandı.

[ccpw id=”1937″]

Filecoin Arzı Yarıya Düşürüldü

31 Mart’ta Qtum’un kurucusu Patrick Dai, protokolün Qtum ağı üstünden Filecoin için akıllı sözleşmeleri etkinleştirmek için çalıştığını söylemiş oldu. Ayrıca CrossTower borsasında araştırma analisti olan Martin Gaspar 10 Nisan’da yapmış olduğu açıklamada, PoW platformlarındaki kıtlık sebebiyle Çinli madencilerden yoğun bir talep geldiğini söylemiş oldu. Gaspar, bu madencilerin “token için taleple sonuçlanacak şekilde FIL tokenini güvence olarak rehin vermeleri gerektirme ettiğini” de sözlerine ekledi.

Son olarak Filecoin, 15 Nisan tarihinde attığı adımla  arz ekonomisini değiştirerek günlük 648.000 FIL’den 365.000’e düşürdü. Sert oluşan bu kesinti muhtemelen token için bir kıtlık algısına yol açtı. Uzmanlara göre bu durum, bireysel yatırımcıların ve madencilerin etkinlik öncesinde yatırımlarını hızlandırmalarına niçin olmuş olabilir.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.