Haberler

Çin’de Bazı Kripto Borsaları Hala Aktif

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Çin’de bazı kripto borsaları hala aktif. Bir hükümet bağlı kuruluşundan gelen bir raporda; bazı Çinli web sitelerinin hala kripto para birimleri sattığını, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi tokenlerden para topladığını ve anakara China News’de dolaşan kripto para birimleriyle ilgili kanıtları gösterdi.

Resmi Xinhua Haber Ajansı‘na göre, raporlara göre, Çin Halk Bankası (pBoC) ve devlet kurumlarının son açıklamaları da “yasadışı finansal faaliyetler olarak sanal parayla ilgili ticari faaliyetleri” listeledi. Ayrıca üreticilerin, piyasa sirkülatörlerinin veya denizaşırı sanal borsaların tanıtımını yapanların yasalara uygun sorumluluklar taşıması gerektiğini belirtti.

Çin’de Bazı Kripto Borsaları Hala Aktif

Xinhua Haber Ajansı, Çin devletinde ki bazı web sitelerinin hala “blok zinciri ve kripto para ile ilgili faaliyetler kisvesi altında” kripto para birimini tanıttığına dair kanıtlar bulduğunu iddia etti.

Ve; diğer kişiler halka açık, şahsen veya çevrimiçi olarak eğitim sağlar, etkinlikler düzenler ve çeşitli denizaşırı kripto para birimi sağlayıcılarına trafik getirir.

Haber ajansı, dünyanın dört bir yanından en son kripto projeleri hakkında haberler toplayan ve İnternet kullanıcılarını madeni paraları spekülasyon yapmak için uygulamalı yöntemleri nasıl kullanacakları konusunda eğiten bazı web sitelerinden örnekler verdi.

Başka bir web sitesi, denizaşırı platformlara gelen tüccarlar için çevrimiçi kayıt sağlar ve sanal para ticareti faaliyetleri üzerinde kontrol sağlar

Buna ek olarak, diğer web siteleri de heyecan verici şifreleme teşvikleri içeren makaleler, kripto güç uluslarının çevrimiçi toplantılarına ve kripto proje liderlerinin çevrimiçi gösterilerine bağlantılar paylaştı. “2017’den beri sanal para işlemlerinde ciddi bir baskı var.

Çin’de ki Son Durum

Çin’deki sanal para ticareti ve ihraç platformları temizlendi ve yasaklandı. Ancak sanal parayla ilgili birçok web sitesi ve sosyal medya grubu hala aktif.”

Haber ajansı, Şanghay Pudong “Reform ve Kalkınma Araştırma Enstitüsü”nden bir uzmanın, turistlerin yüzlerce dolar abonelik ücreti ödemek zorunda kaldığına veya turistlerin onlardan bakım ücreti bağışlamalarını istediğine dair kanıtlar gördüğünü söylediğini aktardı.

Central University of Finance and Economics School of Law’da profesör olan Deng Jianpeng şunları söyledi: “Bir [yerli] web sitesi [yatırım] sanal para birimini önerirse, yasa dışı kabul edilebilir.”

Son zamanlarda, Çin Halk Bankası ve bir dizi düzenleyici kurum ortaklaşa yayınlayarak, denizaşırı ticaret platformları ve sağlayıcıları için “pazarlama, tanıtım, ödeme, uzlaşma ve teknik destek” faaliyetlerinde bulunan kişilerin “soruşturulacağını ve cezalandırılacağını” bildirdi. kanuna göre.” Birçok bakanlık tarafından imzalanan…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.