HaberlerAltcoin Haberleri

Dogecoin’de (DOGE) Zorlu Direnci Aşmak İçin Geri Sayım Başladı!

Dogecoin, zorlu bir direnç bölgesini test ettikten sonra geri çekilmeye başladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin, zorlu bir direnç bölgesini test ettikten sonra geri çekilmeye başladı. Ancak, Elon Musk’ın paylaşımlarının eksikliği, Bitcoin’in 40.000 doların altına düşebilecek sert fiyat hareketleri veya BTC’nin baskın üstünlüğü DOGE üzerinde bir satış baskısı oluşturabilir. Bu gibi bir senaryoda, DOGE’nin 0,8773 seviyesine kadar gevşeme yaşaması mümkündür. Satış baskısı artarsa, 0,06849 dolara kadar düşüşler görülebilir.

Direnç Seviyesini Aştıktan Sonra Yükseliş Görünüyor

Ancak, Dogecoin’in önünde hala olumlu bir potansiyel bulunmaktadır. Dogecoin, 0,10736 – 0,10489 bölgesini aşmakta zorlanıyor olsa da, BTC‘nin güçlü bir yükselişi veya Elon Musk’tan DOGE ile ilgili pozitif bir paylaşım gelmesi durumunda, DOGE’nin fiyatı hızla yükselebilir. Bu senaryoda, kırmızı bölge hacimli bir şekilde kırılarak DOGE’nin değeri 0,13113 dolara kadar çıkabilir. Bu da %43,48’lik bir performans anlamına gelir.

Elon Musk’un DOGE’ye destek vermemesi, BTC’nin 40.000 doların altına güçlü hamleler yapması ya da ezici bir hakimiyet kurması doğal olarak DOGE üzerinde satış baskısı oluşturacaktır. Böyle bir senaryoda ilk olarak 0,8773 bölgesine doğru gevşeme görülebilir. Satış baskısı yoğunlaşırsa, bunu 0,06849 dolara kadar düşüşler takip edebilir.

Ekran Resmi 2023 12 21 12.01.58

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.