Analiz

Dogecoin Fiyat Analizi: DOGE Fiyat Beklentisi ve Önemli Seviyeler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Kripto para piyasasının en popüler şaka kripto parası Dogecoin, 2021 yılının ortalarında gösterdiği performanstan hayli uzaklaşmış durumda. DOGE, Ekim ayında başlayan pozitif havadan nasiplense de ATH seviyesine hala çok uzak durumda. Düşük volatilede hareket eden DOGE/USD‘nin önümüzdeki 24 saat içinde yukarı doğru bir hareket başlatması bekleniyor.

Dogecoin (DOGE) Fiyat Analizi

Son 24 saat içinde piyasada düüşüş hakimken, Lider kripto para Bitcoin yüzde 0,46, Ethereum ise yüzde 0,91 değer yitirdi. Bu arada, Dogecoin (DOGE), neredeyse yüzde 6’lık bir kayıpla en kötü performansı gösteren kripto para birimi oldu.

Dogecoin (Doge) Fiyat Analizi
Dogecoin (Doge) Fiyat Analizi

DOGE/USD, son 24 saat içinde düşük volatiliteye işaret ederek 0.2347 – 0.2441 dolar aralığında işlem gördü. Ticaret hacmi 1,157 milyar dolara düşerken, piyasa değeri 31,27 milyar dolar civarında işlem görüyor.

[ccpw id=”10127″]

DOGE Fiyat Beklentisi

Dogecoin 4 saatlik grafiğinde fiyat ayarının 0,235 dolardan daha düşük olduğunu görebiliriz ve  muhtemelen bunu başka bir yükseliş izleyecektir.

Dogecoin fiyat hareketi, Ekim ayının başında piyasaya ayak uydurarak yükseliş ivmesi kazandı. DOGE/USD, 0.195 dolar civarındaki bundan önceki düşük seviyeden, 5 Ekim’de ortalama yüzde 35 artışla 0.265 dolar seviyesine ulaştı.

Ayıların etkisini kaybetmesiyle, 0.24 dolara geri çekilme yaşandı ve giderek daha dar bir aralıkta konsolidasyon ile sonuçlandı. 10 Ekim tarihinde düşüş momentumu tekrardan başladı ve DOGE 0.215 dolara kadar geriledi.

Dogecoin fiyat hareketi, hem daha yüksek hem de düşük bir değer belirledi. Bu durum Dogecoin‘de yeni geri dönüşün gerçekleştiğini gösteriyor olabilir. Genel olarak, DOGE/USD yukarı yönlü hareetinde bir sonraki hedef  0.25 dolar işaret ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.