Blockchain HaberleriHaberler

a16z, Sequoia Capital ve FTX gibi Yatırımcılar LayerZero’ya 135 Milyon Dolar Katkıda Bulundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

a16z, Sequoia Capital ve FTX gibi yatırımcılar LayerZero’ya 135 milyon dolar katkıda bulundu. LayerZero, blok zincirler arası birlikte çalışabilirliğe odaklanmak için Andreessen Horowitz (a16z), Sequoia Capital ve FTX gibi yüksek profilli yatırımcılardan 135 milyon dolar topladı.

Şirkete göre LayerZero 135 milyon dolarlık bir yatırımı güvence altına aldı. Başlangıç, kripto varlık ticaret platformu FTX, Sequoia Capital ve Andreessen Horowitz (a16z) tarafından yönetilen bir tur sayesinde 1 milyar dolarlık bir değere sahip. Tura katılan yatırımcılar arasında Coinbase (COIN) Ventures, PayPal (PYPL) Ventures, Tiger Global ve Uniswap Labs yer aldı.

 

Andreessen Horowitz’den Ali Yahya yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: “Zincirler arası birleştirilebilirliğin kilidini açarak, LayerZero geliştiricilerin daha önce mümkün olmayan merkeziyetsiz uygulamalar oluşturmasını sağlıyor.”

Geçen Eylül, Multicoin Capital ve Binance Labs, başlangıçta 6 milyon dolarlık bir yatırıma öncülük etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.