Haberler

ABD’li Senatörden Kripto Düzenleme Açıklaması

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Senatörü Cynthia Lummis, kripto para birimleriyle ilgili daha net ve kapsamlı bir yaklaşım çağrısında bulunarak Ripple’ın XRP token’ıyla ilgili son hukuki kararın düzenleyici çerçevenin daha net olmasını gerektirdiğini vurguladı.

Lummis, Twitter üzerinden paylaştığı mesajında Yargıç Analisa Torres’in kararının dijital varlık piyasalarında XRP’nin menkul kıymet statüsünde olmadığını belirttiğini dile getirdi. Bu gelişmenin Kongre’ye kripto para birimleri hakkında daha geniş kapsamlı ve net bir düzenleyici çerçeve oluşturma ihtiyacını hatırlattığını da ekledi.

Senator Lummis Kripto Duzenlemesi Onumuzdeki Yila Ertelendi
Abd’li Senatörden Kripto Düzenleme Açıklaması 3

Senatör Lummis, Kripto Düzenlemesine Kesin İhtiyaç Olduğunu Vurguladı!

Senatör Lummis, kararın önemini ve kripto düzenlemeleri üzerindeki etkisini belirtti. Bu durum, tüketicilerin korunmasını sağlayacak geniş bir kripto düzenlemesi ihtiyacını öne çıkardığını ifade etti.

Lummis, kripto endüstrisindeki yenilikleri destekleyecek ve yatırımcıların korunmasını sağlayacak bir kripto para birimi düzenlemesinin gerekliliğini vurgulayan uzun süreli Bitcoin savunucusu olarak tanınır.

Ayrıca, bir yatırımın menkul kıymet statüsünde olup olmadığını belirlemek için kullanılan hukuki ölçüt olan Howey testinin devamlılığının da önemine işaret etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.