Bitcoin HaberleriHaberler

Analistler, Bitcoin İçin Hedeflediği Yıl Sonu Fiyat Tahmini Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasındaki genel olarak düşüş hareketleri ve Bitcoin fiyatında görülen düşüş, yatırımcıları yıl sonu BTC hedefini tekrardan sorgulatmaya itti. Ancak uzman analistlerin yeni araştırmalarına göre  Bitcoin’in bu senenin sonlarına doğru minimum 85.000 dolara erişmesi ve  sonrasında 100.000 doları geçmesi öngörülüyor.

Bitcoin’de Hedef 85.000 Dolar!

Ticaret platformu Decentrader‘in Cuma günü yayınladığı son piyasa güncellemesinde, orta vadeli BTC fiyat tahminini açıkladı.

BTC/USD bu hafta 50.000 doların altında işlem görmeye devam etmesine karşın, zincir içi ölçümler analistlerin Bitcoin fiyatında süratli bir yükseliş beklentisi içine girmesine niçin oldu.

Decentrader analisti Filbfilb’e göre, Bitcoin’de beklenen bu artış yalnızca son olarak kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesini değil, bununla birlikte yıl sonuna kadar 100.000 dolarlık önemli bir seviyeyi işaret ediyor.

“Yani, yakın vadede Bitcoin’deki yükseliş sinyalleriyle, şimdi 100.000 dolarlık ruhsal engeli aşmadan önce BTC ilk olarak 85.000 dolara çıkaran büyük bir koşuya hazırlanıyor olabilir”

Yılın Aylarında Bitcoin Beklentisi Büyük

Bitcoin’in fiyat performansı, bir süredir pozitif sinyaller veriyor. Dolayısıyla analistler önder kripto para biriminin yıl sonuna kadar iyi bir fiyat bandına ulaşacağı yönünde iyimser tahminlerde bulunuyor.

Analist Filbfilb, “Fiyat gelecek haftalarda beklediğimiz şekilde toparlanırsa, ilk büyük hedefimiz 1.618 fib geri çekilme seviyesini 85.900  dolar seviyesinde ön plana çıkaran bir düzey ” dedi ve ekledi;

Bitcoin’de 85.000 dolar hedefine ulaşmamız ile birlikte bizlere 100.000 doların ötesine götürecek potansiyel bir parabolik koşunun önünde bir direnç noktası sunabilir.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bitcoin 2021 Yılı Sonu Hedefi Nedir?

Altcoinler İyimser Bir Görüntü Vermiyor!

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, 47.000 dolar ve 48.000 dolar bandında yatay hareket etmeye devam ediyor. İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %0.3’lük bir düşüş yaşasa da 47.425 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Bitcoin-Usdt
Bitcoin-Usdt

Öte taraftan altcoinler, Shiba Inu (SHIB) şeklinde birkaç istisna dışında düşmeye devam ediyor. Shiba Inu gün içinde inanılmaz bir performans sergiledi ve %30’un üstünde arttı.

Ethereum (ETH) ise son 24 saatte %5,2 düşüş yaşarken, günün en kötü performans sergileyen kripto para birimi Solana (SOL) ise 24 saat içinde %12 değer kaybetti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.