Analiz

Chiliz (CHZ), Popülaritesini Fiyatına Yansıtmak İstiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para ekosisteminin önemli bir parçası haline gelmesi beklenen Chiliz (CHZ), %50 fibo geri çekilme seviyesinde yukarı sıçrayıp popülaritesini taçlandırmayı hedefliyor. Uzman analistler, Chiliz’in yukarı yönlü sıçramasından önce 0.32 dolar seviyelerinde düzeltme yapmasını bekliyor. Bununla birlikte 0.31 dolarlık desteğin kaybedilmesi durumunda işler farklı bir hal alıyor.

Chiliz Fiyat Analizi!

Son günlerin en yoğun gündemine sahip olan Chiliz, küresel alanda adımlarına devam ediyor. Fan token’lar ile inanılmaz bir ivme yakalayan Chiliz ekosistemi, CHZ Coin’e çok fazla yansımadı. Chiliz fiyatı yükseliş trendi ararken Bitcoin’in dakikalar içinde 9.000 doları silindiği sürede 0.30 doların altına sarkmıştı. Ancak CHZ hızlıca toparlanma sürecine giren Chiliz tekrardan  0.40 dolara kadar tırmandı.

Chiliz Fiyat Analizi!
Chiliz Fiyat Analizi!

Uzman görüşleri, CHZ’nin yükseliş trendine girmeden ilkin bir düşüşe işaret ediyor. Chiliz, 0.30 dolar bölgesinde konsolidasyon aşamasında sıkıştı. Chiliz boğaları, 14 Eylül’de 0.336 dolarlık %50 fibo seviyesinde tutunamadı.

Bu başarısız girişimden sonrasında CHZ 15 Eylül’de bu direnç seviyesinin üzerine tırmandı ve şu anda bu destek bariyerini tekrardan kontrol ediyor. Bunun yanı sıra %62 fibo düzeltme seviyesi 0.329 dolardan ya da %70 fibo seviyesi 0.323 dolara çekilmenin arkasından bir boğa koşusu planlanıyor. Beklenen fiyat hareketi, piyasa yapıcıların siparişlerini doldurmasına izin verirken CHZ’nin artış için hazır bulunduğunu gösteriyor. Bu nedenle, ortaya çıkan yükseliş trendinde muhtemelen Chiliz fiyatı 0.367 dolara süratli bir artış izleyebilir.

Yükseliş Eğiliminin Geçersiz Kılınma Durumu

Öte taraftan Chiliz fiyatı 0.323 dolar seviyesinin altına bir harekete imza atarsa yükseliş senaristliği geçersiz kılınabilir. Bu seviyenin altına sarkan fiyatta alıcıların zayıflığı baş gösterirken artan satış baskısı görülebilir. Böyle bir senaryoda CHZ 0.318 doların altına sarkabilir. Chiliz fiyatı düşüş trendinin onaylanması ile 0.314 dolar ila 0.305 dolar arasındaki fiyat bandını kontrol edebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.