Altcoin HaberleriHaberler

Solana’dan (SOL) Kötü Performans, Avalanche’den (AVAX) ATH Geldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Akıllı sözleşme platformu Solana‘nın yerel tokeni SOL, en  büyük kripto paralar arasında en kötü performansı gösterdi. Bu zayıf performans, Solana için tam bir ağ kesintisi ve peşinden tekrardan başlatma ile geçen sıkıntılı bir haftanın peşinden geldi. Son haftaların çıkışta olan Avalanche‘de (AVAX) ise  yeni ATH geldi.

SOL %10 Düşerken, Avax’tan Yeni ATH Geldi

Altcoinlerin performansı, son 24 saatte Bitcoin’in performansı ile neredeyse aynı . Dün, 3.650 dolar seviyelerine yükselen Ethereum (ETH), %2’den fazla düşerek 3.500 doların aşağısında işlem görmeye başladı.

Cardano (ADA), Binance Coin (BNB), Ripple (XRP) ve Terra (LUNA) da benzer oranda düştü. CoinGecko verilerine nazaran, an itibariyle Cardano 2,37′ dolardan, BNB 410 dolardan, XRP 1,06 dolardan ve LUNA ise 34,65 dolardan işlem görüyor.

Chainlik (LINK) ve Uniswap (UNI) grafikleri de kırmızıya dönmüş durumda. Ancak en sert düşüşü, %10’dan fazla düşerek, 136 dolar seviyelerinden işlem gören Solana gerçekleştirmiş oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

Bunun yanı sıra Avalanche (AVAX) birkaç saat ilkin, tüm zamanların en yüksek fiyat seviyesine (ATH) ulaştı. Polkadot (DOT) ve Dogecoin (DOGE) de kısmi kazançlar elde etti.

Alt ve orta büyüklükteki altcoinlerden Shiba Inu ve Audius da, sırasıyla %32 ve %25 artışla en oldukça yükselenlerin başlangıcında geliyor.

Öte taraftan, ICON (-11%), Perpetual Protocol (-11%), Synthetix (-9%) ve Revain (-9%) büyük düşüşler kaydetti. Bu nedenle, kripto para piyasasının toplam piyasa kıymeti birazcık geri çekildi. Ancak hala 2 trilyon doların üstünde.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.