Tüm Haberler

Demokratlar, Kripto Para Piyasasını Düzenlemeyi Amaçlayan Yasa Tasarısına Karşı Çıktı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Temsilciler Meclisi’nde deneyimli bir grup siyasetçi, stablecoin’lerle ilgili düzenleme çerçevesi oluşturma konusunda umutlarını dile getirmiştir. Ancak bazı Demokratlar, kripto para piyasasını düzenlemeyi hedefleyen ayrı bir yasa tasarısına karşı çıkmışlardır. Onlara göre, bu tasarının kripto sektörüne aşırı derecede destek verdiği düşünülmektedir.

Amerika Birleşik Devletleri’nde, stablecoin‘lerle ilgili kapsamlı bir düzenlemenin yapılması önerisiyle ortaya çıkan Tecrübeli Üyeler, Temsilciler Meclisi’nde yer almaktadır. Diğer yandan, bazı Demokratlar kripto para birimleriyle ilgili yasa tasarısına karşı çıkmış ve bunun nedenini bu tasarının kripto sektörüne çok fazla destek verdiği şeklinde açıklamışlardır.

Bitcoin Temsilciler Meclisi
Demokratlar, Kripto Para Piyasasını Düzenlemeyi Amaçlayan Yasa Tasarısına Karşı Çıktı 3

Temsilci Maxine Waters, Finansal Hizmetler Komitesi’nin önde gelen Demokratı olarak, Çarşamba günü yaptığı bir açıklamada, Cumhuriyetçilerin yatırım koruma yasalarını revize etme kararıyla büyük bir piyasa düzenleme tasarısıyla hayal kırıklığına uğradığını belirtti.

Waters ve Finansal Hizmetler Komitesi Başkanı Patrick McHenry, devam eden müzakerelerin, Perşembe günü planlanan stablecoin yasa tasarısıyla daha büyük bir uyum sağlama potansiyeline sahip olduğu konusunda umutlular.

McHenry, konuyla ilgili olarak şunları ifade etti:

Finansal Hizmetler Komitesi’nde görevli Cumhuriyetçi ve Demokrat ekiplerin Hazine ile yapılan toplantılarda iyi niyetle ve titiz bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.