Analiz

Shiba Inu Yeniden Yükselir Mi? SHIB Fiyat Beklentileri Neler?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler şaka kripto para birimi Shiba Inu yeniden yükselir mi? Son günlerde yaşadığı geri düşüşler sonrasında SHIB fiyatında yeni bir rallinin başlayıp başlamayacağı merakla bekleniyor.

Shiba Inu Fiyat Beklentileri

Shiba Inu bir şaka kripto para birimi ve bu sebeple de sıkça eleştiriye maruz kalıyor. Çünkü kripto para piyasasında pek çok isim şaka kripto paralarının sadece spekülasyonlar, manipülasyonlar ve topluluk coşkusu ile yönlendirildiğini düşünüyor. Bu sebeple her ne kadar çok ciddi yükselişler yaşanmış olsa da güven vermeyen kriptolar olarak değerlendiriliyorlar.

Buna ek olarak analistler artık mem coin’lerin de kendi piyasasının oluştuğunu ifade ediyor. Bunları göz önünde bulunduran isimlere göre SHIB’in ilk direnci 0,000055 dolar seviyesinde. Bu seviyenin kırılması ile birlikte Shiba Inu yönünü yeniden yukarıya çevirebilir. 0,000055 dolardan sonra ise 0.00006099 dolarda bir direnç olabileceği ifade ediliyor.

Bunlara ek olarak SHIB fiyatı eğer 0,000050 dolarlık desteği kaybederse yeniden 0,000045 doları test edebilir.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

[ccpw id=”10110″]

SHIB Fiyat Yorumları

SHIB son ATH’sini 28 Ekim’de ve 0,00008845 dolar seviyesinde yaptı ve o zamandan beri düşüş yaşıyor. Son olara 0,000050 dolar üzerinde tutunmaya çabalayan Shiba Inu, 11 Kasım’da 0,000045 dolar seviyelerine kadar gerilemişti.

Shibagrafik
Shibagrafik

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.