HaberlerAltcoin Haberleri

ApeCoin (APE) Tüm Zamanların En Düşük Seviyesinde!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT’lerinin dip seviyelere gelmesiyle birlikte, Yuga Labs’in geçen yıl çıkardığı ve ilk günlerde 26 doları aşan ApeCoin de tarihi düşüşüne devam ediyor.

Kripto paralar ayı piyasasından çıkmaya çalışırken, 2021’in çılgınlık seviyesinde ilgi gören NFT’ler ise her geçen gün daha fazla düşüş yaşanıyor.

Son dönemde, birçok NFT koleksiyonunun eserleri yeni “floor price”lar elde ederken, bazılarına BAYC NFT’leri de dahil oldu. BAYC gibi, koleksiyonun adını taşıyan ApeCoin de, tarihin en düşük seviyesine geriledi. ApeCoin, cuma günü 1.85 dolarlık bir fiyatla ATL (All Time Low) yaparak, dikkat çekti. Token, geçtiğimiz yılın başında ortaya çıktığında ve Binance tarafından listelendiğinde, 26 doları aşmıştı. Bu durum, piyasadaki hareketlilik ve beklentilerin değişkenliği göz önüne alındığında oldukça şaşırtıcı bir gelişme oldu.

Apos
Apecoin (Ape) Tüm Zamanların En Düşük Seviyesinde! 3

Geçtiğimiz hafta, Bored Ape NFT koleksiyonunda en düşük değere sahip olan eser 10 bin dolar seviyesine gerilemişti. Hatırlanacağı üzere, Justin Bieber’ın geçen sene ekim ayında 500 ETH (dönemin değeriyle 1.3 milyon dolar) ödeyerek aldığı BAYC NFT’si değeri 50 bin dolara kadar düşmüştü.

Ocak ayında, Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT’lerinin taban fiyatı, ünlü rapçi Eminem’in koleksiyondan bir parça satın almasıyla birlikte beklenmedik bir şekilde 68 ETH’nin üzerine çıktı. Daha önce de, BAYC NFT’lerinin taban fiyatı 152 ETH seviyesine kadar yükselmişti. Ayrıca, geçmişte 7 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olan ApeCoin‘in şu anki piyasa değeri yaklaşık 700 milyon dolar civarında bulunuyor…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.