Metaverse HaberleriHaberler

AXS, SAND ve MANA: Metaverse Coinler Ne Zaman Yükselecek?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının düşmesine rağmen, metaverse coinler artıyor gibi görünüyor.

Metaverse kripto para dönemi 2021’in dördüncü çeyreğinde başladı dersek yanılmış olmayız. Metaverse girişimlerine ilgi artarken, Facebook’un adının Meta olarak değişmesi ve büyük şirketlerin birer birer pazara girdiği haberleri metaverse‘e yardımcı oldu ve bu dijital para birimlerinin rekor kırmasını sağladı.

Ayrıca bugün piyasanın yukarı doğru hareket ettiğini gözlemleyebiliriz ancak metaverse coinler henüz buna cevap verememiştir. Birçok analiste göre 2022, metaverse odaklı kripto para birimlerinin yılı olacak. Peki, bu yükseliş aşaması ne zaman başlıyor?

Metaverse Coinlerde Son Durumu

CoinGecko istatistiklerine göre, şu anda pazar lideri olan Axie Infinity, önceki 24 saatte %2 büyüdü ve şu anda 75 doların üzerinde işlem görüyor. Yüzde 0,5’lik hafif bir yukarı hareket yaparak, The Sandbox (SAND), Piyasa değeri açısından AXS’nin arkasından gelen metaverse kripto para birimi 5 dolarlık bariyerin ötesine geçmeyi başardı.

24 saatlik performansta, üçüncü en büyük meta veri deposu projesi ve kripto para birimi olan Decentraland (MANA), henüz yeşile dönmedi. Ancak, bir önceki yıla kıyasla MANA yaklaşık yüzde 2.000 arttı.

Metaverse Coinlerde Son Durumu
Metaverse Coinlerde Son Durumu

Metaverse Coinler Yeniden Yükselecek Mi?

Bitcoin kripto para sektörüne öncülük etmeye devam etse de diğer girişimlerin zaman zaman BTC’den bağımsız olarak büyüdüğü açık. Bununla birlikte, günümüz piyasa koşullarında, bir rekor kırmasa bile, metaverse tokenlerinde bir büyümeyi desteklemek için BTC’nin sabit kalması ve düşmemesi gerektiği görülüyor.

Bir konsolidasyon döneminden sonra, piyasa sabit kalırsa metaverse coinleri yükselebilir. Ayrıca, 2022’de piyasa koşullarından bağımsız bir artışa yol açabilecek çeşitli metaverse girişimlerinin önemli ilerleme kaydetmesi bekleniyor.

UYARI: Bu makaledeki materyalin yatırım tavsiyesi olarak kullanılması amaçlanmamıştır. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek düzeyde risk taşıdığının farkında olmalı ve işlemlerini kendi araştırmalarına göre yapmalıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.