Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin Nisan Ayı Fiyat Beklentileri: BTC Güçleniyor Mu?

Bu analistler için lider kripto para birimi Bitcoin'deki (BTC) 47.000 dolarlık önemli seviye, izlenmesi gereken ilk seviye.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçen hafta büyük bir yükseliş modeli çizdikten sonra Bitcoin, yıllık açılışın oluşturulduğu seviyelerde Nisan ayında ulaştığı görünüyor. Bu analistler için kritik seviye olan 47.000 dolar takip edilecek ilk seviye durumunda.

Nisan ayı Bitcoin Beklentileri

Cointelegraph Markets Pro ve TradingView’den alınan verilere göre, uzun vadeli destekten net bir geri dönüşün ardından BTC/USD Cumartesi günü 46.600 dolar civarında seyrediyordu. Cuma günü 44.300$’a kadar düştü, ancak ayılar kontrolü ele aldı ve fiyatı 46.000$’ın üzerine çıkardı.

Btc/Usd
Btc/Usd

Piyasanın en tanınmış uzmanlarından biri olan Michaal van de Poppe‘ye göre desteklere yeniden meydan okunuyor ve burada olumlu hamleler var, dolayısıyla BTC’nin 50.000 doları test etmek için iyi bir olasılığı var.

Van de Poppe, Twitter’da, “Bu, Bitcoin için önemli bir alan; yukarı doğru gitmesi muhtemel” sözlerini paylaştı.

Cointelegraph’a katkıda bulunan Michal van de Poppe için yeni çevrilen desteği kanıtlamak amacıyla 50.000 dolarlık bir saldırı mümkün oldu. 45.000 dolarlık bölgeyi tekrar ziyaret edersek, bunun bir zayıflık göstergesi olacağına inanıyorum ve 40.000 dolarlık bölgeye dönebiliriz. Bitcoin bunu başaramazsa, gelecek hafta 50.000 dolara bakıyor olabiliriz” dedi.

Bitcoin Güçlü mü Kazanıyor?

Popüler stock-to-flow modelinin yaratıcısı PlanB‘ye göre Bitcoin’in göreceli güç endeksi (RSI) sinyali güçlü. Öte yandan, RSI güçlendikçe gelecekteki BTC fiyat hareketleri hakkında tahminlerde bulunmak mümkün hale geliyor.

Araştırmacılara göre, zaman içinde büyük getiriler sağlamak için ne zaman yatırım yapılması gerektiğini gösteren Rezerv Riski de güçlü satın alma göstergeleri üretiyor. Rezerv Riski yükseliş eğilimine işaret ederken, son fiyat artışlarının uzun süre devam edeceğini de gösteriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.