HaberlerNFT Haberleri

Del Piero, Christian Vieri ve Gabriel Batistuta’nın NFT’leri Binance Marketplace’ta Yerini Alıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünya futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış isimlerden Alessandro Del Piero, Christian Vieri ve Gabriel Batistuta’nın NFT’leri Binance Marketplace’te satışa sunuluyor.

NFT Koleksiyonun Ayrıntıları

TopGoal aracılığıyla üretilen ve “Gizemli kutu koleksiyonu” konsepiyle üretilen NFT’ler, üç futbol efsanesinin ışıltılı kariyerlerinden unutulmaz anları lisanslı NFT oyun kartlarından oluşacak. Koleksiyon, 15 Kasım Pazartesi günü TSİ saat 18:30’da satışa sunulacak.

NFT’lerle şans faktörünü bir araya getiren gizemli kutu konsepti, kullanıcıların düşük fiyatlardan kutu açarak sınırlı sayıda üretilen NFT’lere sahip olma alma şansına sahip olacak. Her gizemli kutunun bir rastgele NFT içereceği garanti edildi.

‘Return of Legends S2’ başlıklı TopGoal Mystery Box NFT koleksiyonu 12.000 NFT oyun kartından oluşacak ve yalnızca Binance NFT Marketplace’te satışa sunulacak. TopGoal ortaklığında geliştirilen gizemli kutular Nadir, Destansı ve Efsanevi olmak üzere üç farklı kalitede NFT içerecek.

NFT gizemli kutularına ek olarak, her bir futbol yıldızının “Efsanevi” kalitedeki bir NFT’si açık artırma ile satılacak. Genel olarak, 12.003 NFT’nin toplamda 24 NFT versiyonuyla üç nadirlik seviyesi olacak: Efsanevi, Nadir ve Destansı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: NFT Nedir, NFT Özellikleri Nelerdir?

Bana Her Şeyi Sor Etkinliği

Önümüzdeki hafta Pazartesi günü gerçekleşecek lansmandan önce Alessandro Del Piero, Binance CEO’su Changpeng Zhao ile AMA (Bana Her Şeyi Sor) etkinliğine katılacak. AMA etkinliği 15 Kasım günü TSİ 18:00’de gerçekleşecek.

Binance NFT Marketplace çok kısa bir süre içerisinde 25 milyon BUSD’lik satış hacmine ulaşarak önemli bir başarı elde etti. Aynı zamanda dünya çapında 400 yaratıcıyı bünyesine katan Binance NFT Marketplace dünyanın en hızlı büyüyen NFT platformlarından biri haline geldi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.