Altcoin HaberleriHaberler

Balinalardan Durmuyor: Shiba Inu (SHIB) Momentumunu Kaybetmiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Son haftaların popüler kripto para birimi Shıba Inu, kripto balinaların ilgisi haline gelmiş durumda. Analytics Platformu Etherscan verilerine göre kısa zaman önce 80 milyardan fazla SHIB barındıran transferler gerçekleştirildi.

Balinalardan Yüklü Transfer

Kripto para piyasasına kendini Dogecoin katili olarak tanımlayarak giren Shiba Inu, giderek balinaların ilgisini çekiyor. Etherscan verilerine göre toplamda 260 milyar Shiba’nın hareket ettirildiğini kaydedildi. Uzmanlar bir balinanın 6 trilyon Shiba Inu satın almasının peşinden %340’lık rallinin yakalandığını bildiriyor. Bugün itibarıyla kayıtlara yansıyan aktarma ise 260 milyarlık SHIB olarak aktarıldı.

Shibetherscan
Shibetherscan

Shiba Inu, bu hafta BtcTurk‘te listelendi. Şuan ise gözünü Robinhood borsasına çevirmiş durumda.

Shiba Inu Momentumunu Kaybetmiyor!

Popüler kripto para birimlerinden kabul edilen Shiba Inu, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.00002561 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Coinmarketcap verilerine göre SHIB token, piyasa değerine göre kendine 21. sırada  yer buluyor.

[ccpw id=”10110″]

Shiba Inu popülaritesi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Dogecoin‘in popülaritesini geride bırakan SHİB ilgiyi kendine çekmiş durumda. Sonuç olarak şaka kripto para birimleri oalrak tanımlaranan bu tokenler herhangi bir amaç benimsemiyor.

Fakat Shiba Inu’nun gerçek dünya ile ilgili planları ve adımları, onu kendi rakipleri arasında öne çıkarıyor. Shibarium, ShibaSwap, Shiboshi benzer şekilde adımlar popüler kripto paranın topluluğunu ateşlerken hype’ı diri tutuyor. %340 rallinin ardından uzmanlar bir soğuma periyodu öngörerek yükseliş eğiliminin devamını bekliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.