Ethereum HaberleriHaberler

Ve Beklenen Oldu: Lider Altcoin Ethereum’dan (ETH) Yeni ATH Geldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının Lider altcoini durumunda olan Ethereum, 4.362 doları aşarak yeni ATH seviyesine ulaştı. ETH, Bitcoin’i takiben çok beklenen yeni ATH geliştirmeyi başardı. Kripto para piyasası 2.6 trilyon doları aşarak rekor seviyeye gelirken. En popüler altcoin Ethereum, bu ralliyi rekor ile taçlandırdı.

Ethereum’dan Yeni Rekor Seviye

Lider altcoin Ethereum (ETH), günlük zaman diliminde %12’nin üstünde artışla 4.362 dolarlık ATH’yi geliştirdi. Lider kripto para birimi Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine yetişmesi ile birlikte oluşan ralli havası tüm piyasaya yansımış durumda ve mühim fiyat sekansları kaydediliyor.

Ethereum, bundan 5 ay öce 4.362 dolara dokunarak inanılmaz bir fiyat performansı sergilemişti. Ancak düzenleyici birimlerin baskısı ve manipülasyon çabaları ile 30.000 dolar altına itilen lider BTC, kripto para piyasasını adeta kızıla bürümüştü. Bu dönemde 2.700 dolara kadar düşen ETH fiyatı, 3.000 dolar bayrağını geri alarak yönün yukarı bulunduğunu kanıtlamıştı.

[ccpw id=”9996″]

Ethereum London Hard Fork’u ile birlikte yükselişe geçen ETH, ağ ölçeklenebilirliği ve işlem ücretleri sorunlarında çözüm yolları geliştirmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra büyük ölçekte Ethereum yakımı gerçekleşmesinin akabinde ETH fiyatı artışı hız kazanmıştır. Yazının kaleme alındığı sırada ETH, 4.230 dolardan alım işlemi görüyor.

Ethusdt
Ethusdt

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.