HaberlerAnaliz

Bitcoin Düşüşe Geçti! Bitcoin Kaç Dolar? 19 Ağustos 2022

Güne kripto para ticareti önemli düşüşlerle başladı. Kripto para piyasalarının toplam hacmi %5 azalarak 1,02 trilyon dolara geriledi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin Kaç dolar? 19 Ağustos 2022. Güne kripto para ticareti önemli düşüşlerle başladı. Kripto para piyasalarının toplam hacmi %5 azalarak 1,02 trilyon dolara geriledi. XRP, Ethereum ve Bitcoin’in (BTC) mevcut durumuna birlikte bakalım.  bitcoin kaç dolar var Ethereum şu anda hangi fiyattan işlem görüyor? XRP’nin son durumu ne?

Bitcoin (BTC) Son Durum

Bitcoin güne %5,67 düşüşle başladı. Bitcoin önemli bir düşüş yaşadığında hafif yükseliş kırıldı. Birkaç gündür 24.000 dolarlık direnci aşmaya çalışan BTC bunu başaramadı ve sonuç olarak önemli bir düşüş yaşadı. Bitcoin fiyatı da hacimdeki önemli düşüşü yansıttı.

Btc 4 Saatlik 5

Bitcoin 4 saatlik grafiği

Bitcoin’in 20 bin bariyer seviyesini devam ettirmesi çok önemli olacak. Bitcoin 20.000 dolarlık direnci tutamazsa piyasa kayıpları artacak. Bu, 20.000 dolarlık aralığı gerçekten önemli kılıyor.  yazının yazıldığı an itibariyle bitcoin fiyatı 21.790’dı.

Ethereum (ETH) Son Durum

Fiyat hareketi açısından Ethereum (ETH) günü %5 kayıpla açtı. Ethereum şimdi küçük bir destek seviyesinde işlem görüyor. Gün, Bitcoin için olduğu gibi Ethereum için de önemli bir düşüşle başladı. Ethereum’un mevcut desteği sürdürmesi piyasa için avantajlı. 1800 dolar civarında bir sonraki direnç seviyesi görünüyor.

Eth 4 Saatlik 5

Ethereum 4 saatlik grafiği

Ethereum buradan düşmeye devam ederse bir sonraki destek seviyesinin 1500 dolar, bir sonraki direnç seviyesinin ise 1800 dolar olduğunu söyleyebiliriz. Yazma sırasında, Ethereum fiyatı 1.753 dolar’dı.

XRP Son Durumu

XRP de günü düşüşle açtı. XRP şu anda %6,51 düşüşle 0,34 dolardan işlem görüyor. XRP 0,36 dolarda bir üst desteği tutamasa da, desteğe 0,33 dolardan tepki verdi ve hafifçe yükseldi.

Xrp 4 Saatlik 2

XRP 4 saatlik grafiği

XRP’deki 0,36 dolar seviyesi bir sonraki hedef alan olabilir. Mevcut konumumuz güçlü bir destek görevi görüyor.
XRP’deki bir sonraki destek, buradan daha da düşerse 0,3 dolar olabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.