Bitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Kriptolar BTC ve ETH öncülüğünde toparlandı, piyasanın toplam değeri yeniden 1 trilyon doları aştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası son dönemlerde genel tabloda düşüş eğilimde hareket etmeye devam ediyor olsa da piyasanın toplam değeri 1 trilyon dolar seviyesini bir kez daha aştı. Mayıs ayında Terra LUNA’nın çöküşü ile birlikte başlayan sert düşüş trendi, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) sıkı faiz politikası ve küresel finansal sorunlar nedeniyle devam ediyor. Ekim ayının başında 1 trilyon dolar seviyesinin altında seyreden kripto para piyasasının toplam değeri, Ekim ayının ilk haftasında yukarı yönlü ivme kazanmış durumda.

PİYASADA YUKARI YÖNLÜ HAREKETLİLİK

Piyasada Yukari Yonlu Hareketlilik

Piyasa değerleri ile en büyük 2 kripto para birimi konumunda bulunan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), 4 Ekim Salı günü itibariyle piyasaları yukarı yönlü harekete geçirdi. Bitcoin, 13 Eylül tarihinden bu yana ilk kez 20 bin 470 dolar seviyesini test etti. Bitcoin’e paralel değer artışları yakalayan Ethereum ve bu varlıkları takip eden altcoinler genelinde de yükselişler kaydedildi. Merge sonrasında düşüş yaşayan Ethereum’un şimdilerde sabit şekilde toparlanarak ilerlediği görülüyor. Son 24 saat içerisinde %2 oranda yükselerek 1.355 dolar seviyesini aşan Ethereum, son haftaya da sakin bir seyirde başlamıştı.

ETHEREUM VE BITCOIN TOPARLANMAYA BAŞLADI

Ethereum Ve Bitcoin Toparlanmaya Basladi

Ethereum’un sakin seyirde başladığı ve birkaç günde toparlanma göstererek ilerlediği süreçte Bitcoin ise düşüş trendini kırmayı başararak bir süredir altında kaldığı kritik 20 bin dolar seviyesinin üzerine çıktı. Son 24 saatlik süreçte %1,5’ten fazla yükselerek 20 bin 200 dolar seviyesinin üzerine çıkan Bitcoin adına analistler, bu seviyelerde gelecek günlük kapanışların, fiyatın ilerleyen günlerde daha fazla yükselmesini sağlayabileceğini ifade ediyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.