Tüm Haberler

Dijital Varlık Farkındalığında Dünya Çapında Nijerya İlk Sırada!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimlerine olan ilginin dünya genelinde arttığı bir gerçektir. Son yapılan bir araştırma, dijital varlık farkındalığının en yüksek olduğu ülkenin Nijerya olduğunu ortaya koyuyor.

Bu araştırmada, 15 ülkeden katılımcıların üçte ikisi, kendi verilerine sahip olma isteğiyle birlikte çevrimiçi kimliklerini daha etkin bir şekilde kontrol etme arzusunda olduklarını belirtiliyor. Bu durum, insanların dijital dünyadaki varlıklarının farkında olduğunu ve kontrol etme arzusunda olduklarını göstermektedir. Bu alandaki farkındalığın artmasıyla birlikte, kripto para birimlerine olan ilginin daha da artması beklenmektedir. Dünya genelindeki kullanıcılar, kripto paraların güvenliğine ve kullanım kolaylığına olan ilgilerini artırmaktadır. Bu da dijital varlık bilincinin yaygınlaşmasına katkıda bulunuyor. Tüm bu gelişmeler, kripto para birimlerinin gelecekte daha da popüler hale geleceğini gösteriyor. Kısacası, kripto para birimlerine yönelik farkındalık artarken, bu alanda da yeni fırsatlar ve gelişmelerin ortaya çıkacağı öngörülüyor.

Nijer
Dijital Varlık Farkındalığında Dünya Çapında Nijerya İlk Sırada! 3

Dijital Varlık Farkındalığında Lider Konumunda!

Consensys ve Londra merkezli bir pazar araştırma firması olan YouGov tarafından yapılan bu araştırmanın amacı, insanların Web3, NFT’ler, dijital varlıklar, Blockchain ve metaverse konularındaki görüşlerini incelemektir. İki şirket, Amerika, Asya, Avrupa ve Afrika kıtalarında 15 farklı ülkede, 18-65 yaş aralığındaki 15.000’den fazla kişiyle çalışma yaptı.

Araştırmaya göre, katılımcıların yüzde 92’si ‘kripto’ kavramının farkında olduklarını belirtti. Nijerya, yüzde 99’luk bir bilinirlik oranıyla listede en yüksek farkındalığa sahip ülke olurken, Güney Afrika ve Brezilya yüzde 98’lik bir orana ulaşmıştır. Japonya ise yüzde 83’lük oranıyla en düşük bilinirliğe sahip ülke olmuştur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.