Analiz

Binance Coin (BNB) ve Cardano (ADA) Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Bitcoin Vadeli ETF onayı sonrası hafta sonuna kısmen pozitif giriş yaptı. Lider kripto para birimi Bitcoin, 60.000 dolar üzerinde işlem görürken son günlerde yükselişte olan  Binance Coin 466 dolar, Cardano ise 2.19 dolardan işlem görüyor.

Binance Coin (BNB) Fiyat Analizi

1 hafta içinde %10’dan fazla bir değer artışı kaydeden Binance Coin (BNB), 24 saatlik süre diliminde volatil fiyat hareketleri gerçekleştirdi.  BNB, gün içinde 468 dolar fiyat seviyelerinden 482 dolar seviyelerine kadar sürdürdüğü yukarı yönlü fiyat hareketinin peşinden, tekrardan 468 dolar seviyelerine gerileyerek kısmen stabil kaldı.

Bnbusdt
Bnbusdt

Cardano (ADA) Fiyat Analizi

Akıllı sözleşme platformu Cardano’nun kripto para birimi ADA, 24 saatlik süre dilimi içinde 2,20 dolar ile 2,25 dolar seviyeleri içinde yatay seyretti. 2021 yılı başından bu yana yüksek bir fiyat performansı sergileyerek 3 dolar fiyat seviyesi ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan ADA, Eylül ayı düşüşlerinden bu yana eski ivmesini yakalayamadı. Çok sayıda analist, ihtimaller içinde bir piyasa düzeltmesinde Cardano için tehlikeli netice destek bölgesinin, 2 dolar fiyat seviyesi bulunduğunu deklare etti.

Adausdt
Adausdt

Yazının yazıldığı esnada Cardano (ADA), 72 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 2,19 dolar fiyat seviyelerinden işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.