HaberlerBitcoin Haberleri

Bitcoin Yükseliş İvmesi Kazanarak 65.000 Doları Aştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider Bitcoin, yukarı yönlü fiyat hareketleri kaydederek 66.000 dolar fiyat seviyelerine ulaştı.

Bitcoin’de, Volatilite Yüksek

Son aylarda yüksek volatiliteli fiyat hareketleri kaydeden Bitcoin, bu fiyat hareketlerine Kasım ayında da devam ettti. Bitcoin fiyatı 69.000 dolar seviyelerine yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşsa da, kısa bir süre içerisinde yayılan Evergrande iflas haberi ile birlikte aşağı yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye başladı. 69.000 dolar fiyat seviyelerinden 63.000 dolar fiyat seviyelerine gerileyen lider kripto para birimi, bir süre bulunduğu seviyelerde konsolide oldu. Ancak Bitcoin, 15 Kasım 2021’in erken saatlerinde başlayan yükseliş hareketleri ile birlikte tekrardan yukarı yönlü bir ivme kazandı ve değer artışları kaydetmeye başladı.

BTC’den Yukarı Yönlü Fiyat Hareketleri

Son düşüşünden bu yana bir süredir konsolide olan Bitcoin, günün erken saatlerinde yeniden bir yükseliş ivmesi kazandı ve yukarı yönlü fiyat hareketleri kaydetti. Bitcoin, 63.000 dolar fiyat seviyelerinden başlattığı değer artışları ile birlikte 66.200 dolar fiyat seviyelerine ulaşarak son bir hafta içerisindeki kaydettiği değer kayıplarını büyük ölçüde toparlamayı başardı. 66.200 dolar fiyat seviyelerinden bir miktar geri çekilerek 65.700 dolar fiyat seviyelerine gerilese de, lider kripto para birimi kritik bir haftanın sonunda, haftalık kapanışını oldukça önemli bir seviyede yaptı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.