Ethereum HaberleriHaberler

Ethereum, Performansıyla 2021 Yılında Bitcoin’i Geride Bıraktı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider altcoin Ethereum (ETH) kripto para piyasasında, geçtiğimiz yıl Bitcoin’den (BTC) daha iyi performans sergiledi.

Ethereum, Bitcoin’den Daha İyi Performans Gösterdi!

Geride bıraktığımız 2021 yılı, kripto para piyasası tarihinin en pozitif geçen dönemlerinden biri haline geldi. Lider kripto para birimi Bitcoin, geçtiğimiz aylarda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolara yaklaştı ve yılı %60’a yakın büyüme ile kapattı. Fakat Bitcoin’in yanında aynı zamanda, Ethereum gibi altcoin’ler de önemli performans gösterdi.

Senelik çeyrek verilerine göre ETH, 2021’in her çeyreğinde Bitcoin’den daha iyi performans sergilediğini ortaya koyuyor. 2021 yılının ilk çeyreği, Ocak-Nisan ayları arasında %102 fiyat artışıyla sona eren en büyük altcoin Ethereum’un en başarılı dönemiydi.

 

05013

Ethereum’un genel olarak daha iyi performans göstermesi kripto para piyasası için sürpriz sayılmayacak bir performans diyebiliriz. 2021 yılı boyunca, NFT çılgınlığının gas ücretlerini fırlatması, DeFi sektörü kullanımın artması ve ağın sürekli güncellemeler alması gibi sayısız nedenler en büyük altcoin’lerin lehine hareket etmiş oldu.

05014

EIP-1559 güncellemesi gelecekte Ethereum’u deflasyonist hale getirmesi de ETH’nin performansını olumlu anlamda etkileyen noktalardan birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.