Bitcoin HaberleriHaberler

Bir ETF Onayı Daha! VanEck, SEC’den Onay Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

SEC’nin ProsShares Vadeli Bitcoin ETF’i onayından 1 hafta geçmeden bir yeni ETF onay haberi daha geldi.  Küresel yatırım yöneticisi VanEck’in, önümüzdeki hafta bir Bitcoin Vadeli İşlem Borsa Fonu (ETF) başlatmak için SEC’den onay aldığı öğrenildi.

1 Haftada 2 Bitcoin Vadeli ETF Onayı

VanEck şirketi, Bitcoin Vadeli ETF’ini başlatmak için SEC’e yaptığı başvurudan onay aldıklarını ve fonu başlatma tarihlerinin de 23 Ekim Cumartesi gününden sonra gerçekleşeceğini duyurdu.

SEC, geçtiğimiz hafta çok beklenen  ProShares’in başvurduğu Bitcoin Vadeli ETF’ine onay vererek ilk defa bir Bitcoin ETF‘ine yeşil ışık yaktı. ProShares Vadeli Bitcoin ETF’i, Salı günü işlem görmeye başladı ve kısa bir süre içinde ABD tarihindeki en büyük ETF çıkışlarından birine dönüştü.

ProShares ve VanEck’in ETF onayları, ABD’li yatırımcıların Bitcoin ile direkt bağlantılı bir ETF’in hisselerini ilk kez satın alıp takas edebilecekleri anlamına geliyor. Buna ek olarak çeşitli Bitcoin ETF’leri, Kanada ve bazı Avrupa ülkelerindeki onaylar ile halihazırda çeşitli borsalarda işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.