Altcoin HaberleriAnalizHaberler

Shiba Inu Yeniden Ethereum Balinalarının Radarında!

Kripto para piyasasında yaygın olarak bulunan Ethereum balinaları, son zamanlarda Shiba Inu'dan uzaklaşmalarına rağmen popüler meme tokeni yeniden radarına aldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Marketcap sıralamasına göre, dünyanın en büyük ikinci tokeni olan Shiba Inu (SHIB), şu anda en son piyasa çöküşünün bir sonucu olarak artan satış baskısıyla işlem görüyor. Bununla birlikte, Ethereum (ETH) balinalarının en önemli öncelikleri bir kez daha SHIB coin yer alıyor.

ETH Balinaları Shiba Inu’ya Mı Yöneldi?

Shib Token, 14 Aralık’ta WhaleStats tarafından verilen verilere göre, ilk 500 ETH balinası arasında en çok işlem gören 10 token arasında yer alıyor. Shiba Inu token son 24 saat içerisinde %5 arttış kaydetti.

Shiba Inu balinalarının şu anda %2,48’lik bir kazançla 53 milyon dolardan fazla SHIB tokeni bulunuyor. Verilere göre, DAI stablecoin şu anda ETH balinalarının elindeki en fazla bulunan token durumunda.

Shiba Inu yakım oranı da %95 oranında düştü. Shiba Inu’nun fiyat artışına rağmen Shiba burn oranı son 24 saatte %95 düştü. Shibburn verilerine göre son 24 saatte sadece 200.000 SHIB yakıldı.

Shib Burn
Shib Burn

SHIB Fiyat Analizi

SHIB fiyatı son üç haftadır bir konsolidasyon döneminde sıkışıp kaldı. Bu, tüccarların bu aralığı kırmak için çok sayıda girişimin olduğu değişken bir piyasada tereddütlerinin bir işareti olabilir. Mevcut fiyattan %5 artarak 0,00000964$ seviyesine çıkabilir.

Shiba Analiz
Shiba Analiz

Özellikle, büyük işlemler önceki 7 güne kıyasla son 24 saatte 57 ile rekor seviyeye ulaştı. Balinaların devam eden alımları, hissenin sabit fiyatına rağmen SHIB’in büyüme beklentileri konusunda hala iyimser olduklarını gösteriyor.

Shiba Inu’nun 24 saatlik işlem hacmi 162.153.789$’dır ve şu anda 0.000009$’dan işlem görmektedir. Önceki gün Shiba Inu token değeri yaklaşık %5 arttı. Shiba Inu şu anda açık piyasada 5.021.214.983 $ değerinde.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.