HaberlerBitcoin Haberleri

Bitcoin Bağışlarıyla 1000 Nijeryalı Köylü İçin Temiz Su Kuyusu İnşa Edildi!

İnsani yardım kuruluşları, dünyanın her yerindeki topluluklara eşit şans vermek için kripto para birimini kullanmaya devam ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin bağışlarıyla 1000 Nijeryalı köylü için temiz su kuyusu inşa edildi. İnsani yardım kuruluşları, dünyanın her yerindeki topluluklara eşit şans vermek için kripto para birimini kullanmaya devam ediyor. Bu eylemlerin sonuncusu Nijerya’da bir temiz su kuyusunun açılması oldu.

Kuruluşun direktörü Yusuf Necessary’ye göre, 1.000’den fazla Nijerya köyüne temiz su sağlayan Bitcoin Vakfı’nın projesi tamamlandı.

6.000 dolar BTC kullanılarak temiz su kuyusu projesi finanse edildi.

Nijerya’da bir mezra olan Kogi halkı da Bitcoin’in nasıl çalıştığını öğrenme şansı buldu. Hayır kurumu ayrıca yerel halka buna ek olarak Bitcoin hakkında bilgi verdi.

Bitcoin Bağışlarıyla Yardımlar Sürüyor

Girişim, 2022 Bitcoin Konferansı sırasında bağışları kabul etmeye başladı. Hayır kurumu temiz suya, iyi eğitime ve yiyeceğe erişmek için mücadele eden toplulukları desteklemeye devam ediyor. Yusuf Neccesary konuyla ilgili şunları söyledi:

Bu yılki Bitcoin Konferansı’na toplanan bağışlar sayesinde Nijeryalılar yeni bir su sistemine sahip. Bu onların sağlıklı olmasını ve akabinde okulda ve yaşamda daha başarılı olmalarını sağlıyor

Projenin tamamlanmasının, Nijerya köylerini rahatsız eden su kaynağı hastalıkları sorunlarının üstesinden gelmesi bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.