Haberler

Günün Hareketlilik Kripto Paraları Hangileri Oldu? – 1 Kasım 2023

Bugün, Bitcoin'in (BTC) 34.400 dolar bandında fiyatlandırılmasıyla birlikte altcoin piyasasında hareketlilik gözlemlendi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bugün, Bitcoin’in (BTC) 34.400 dolar bandında fiyatlandırılmasıyla birlikte altcoin piyasasında hareketlilik gözlemlendi. BTC’nin 34.000 doların üzerinde kalıcılık sağlaması, altcoin piyasasına para akışını artırmaya devam etti. 28.000 dolardan bu yana sürekli yükselişini sürdüren Bitcoin, henüz net bir düzeltme yapmadı. Bu durum, altcoin projeleri arasında hangi kripto paraların hareketlilik yarattığını merak etmemize neden oldu.

Kazanan Coin’ler Listesi

Son 24 saatte en çok yükselen coin’ler listesinde Celestia (TIA) zirveye oturdu. TIA, yüzde 16,59’luk bir artış göstererek dikkat çekti. İkinci sırada ise yüzde 13,47’lik artışla Solana (SOL) yer aldı. Üçüncü sırada ise yüzde 7,55’lik artışla XDC Network (XDC) bulunuyor. Dördüncü sırada ise yüzde 6,30’luk artışla Conflux (CFX) yer aldı. Son olarak beşinci sırayı ise yüzde 5,83’lük artışla THORChain (RUNE) elde etti

Ekran Resmi 2023 11 01 09.10.17

En Çok Düşen Coin’ler Listesi

En çok düşen coin’ler listesinin başında BitTorrent (BTT) yer alıyor. BTT, son 24 saatte yüzde 9,69’luk bir düşüş kaydederek zirveye oturdu. Ardından, yüzde 7,323’lük bir değer kaybı yaşayan Mina (MINA) geldi. Üçüncü sırada ise yüzde 6,14’lük düşüşle Axie Infinity (AXS) yer alıyor. Dördüncü sırada ise yine yüzde 6,14’lük düşüşle dYdX (DYDX) bulunuyor. Son sırayı ise yüzde 2,24’lük bir değer kaybıyla Maker (MKR) elde etti.

Ekran Resmi 2023 11 01 09.10.35

Bugünün öne çıkan kripto paralarını incelediğimizde, Celestia (TIA), Solana (SOL), XDC Network (XDC), Conflux (CFX) ve THORChain (RUNE) gibi altcoin projelerinin yükselişte olduğunu gözlemliyoruz. Bu projeler, son 24 saatte önemli artışlar kaydetmiş ve dikkat çekti.

Öte yandan, BitTorrent (BTT), Mina (MINA), Axie Infinity (AXS), dYdX (DYDX) ve Maker (MKR) gibi kripto paralar ise düşüş yaşamıştır. Bu projelerdeki değer kayıpları, yatırımcılar ve piyasa analistleri tarafından dikkate alınabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.