Metaverse HaberleriHaberler

Lüks Otomobil Üreticisi McLaren’den Metaverse Hamlesi!

Lüks otomobil üreticisi McLaren, otomobil mühendisliği ve performansının geleceğine dokunan bir Web3 platformu başlatarak Metaverse'a doğru önemli bir hamle yaptı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dev otomobil şirketi McLaren, Metaverse‘a doğru önemli bir adım olarak otomotiv mühendisliği ve performansının geleceğine dokunan bir Web3 platformu olan McLaren Special Operations (MSO) sundu.

McLaren’den Metaverse Hamlesi!

Birçok şirket bu arenada hamle yapmış olsa da, McLaren’in Metaverse dünyasındaki ilk hamlesi MSO durumunda. Bu hamlenin ardından birçok kişi Avrupa otomobil devinin sahnesini ve hızını nasıl inşa edeceğini ve artıracağını merakla bekliyor.

McLaren’den yapılan açıklamada, MSO Lab, müşterilere sınırlı sayıda McLaren NFT‘ye özel erişim sağlayacağını söyledi. Ayrıca, işletme kanallarına sadece üyelerin erişim sağlayacağını belirtirken, MSO Lab Teknoloji Merkezi, özel etkinliklere dijital tur ve MSO Lab ekipleri gibi özel avantajlar ve teşvikler sağlayacağını belirtti.

Bu NFT’lere sahip olan kişiler ise, şirketin tasarım ekibinin hazırladığı daha önce  görülmemiş dijital çizimlere erişebilecekler.

Mclaren'Den Metaverse Hamlesi!
Mclaren’Den Metaverse Hamlesi!

MSO Labs, özel bir topluluktaki yeni metaverse deneyimlerinin kilidini açmanın anahtarı olarak hizmet verecek olan McLaren NFT‘yi tanıtmada çığır açan bir projedir. MSO Lab ayrıca, üyelerin güvenli bir dijital bazda işbirliği yapmaları ve bağlantı kurmaları için bir merkez görevi görecektir.

McLaren NFT’leri Büyük Lansmanı Bekliyor

MSO Lab, Web3 alanında hayranların ve tüketicilerin etkileşime girmesini sağlayan başka bir platform olarak karşımıza çıkıyor.

McLaren’in Metaverse ve Web3‘e girişi, şirketin müşterileri için daha güvenli ve daha sınırsız bir deneyim arayışında önemli bir adımdır.

McLaren’in klasik otomobilinin sınırlı ve özel bir koleksiyonu olan Genesis Collection, önümüzdeki lansmanda açıklanacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.