Bitcoin HaberleriAnalizHaberler

Bitcoin Piyasa Hacmiyle Yeniden İlk 10 Varlıklar Arasında

Bitcoin son piyasa artışıyla beraber piyasa değerini 835 milyar dolar seviyesine çıkarmayı başardı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En büyük kripto para birimi olarak bilinen Bitcoin en değerli varlık fonları arasında yer almayı başardı. BTC mevcut düzeydeki piyasa değeriyle dünyanın en büyük firmalarından birisi olan Berkshire Hathaway şirketini geride bırakmayı başardı. Böylelikle popülerliğini her geçen gün artırmış oldu.

Sıralamanın başında ise 11,6 trilyon dolar piyasa hacmiyle altın bulunuyor. Listenin ikinci sırasında ise altını Apple şirketi takip ediyor. Apple şirketinin toplam piyasa değeri yaklaşık olarak 2,87 trilyon $ civarındadır. Gümüş ise en değerli ikinci maden oldu. Gümüş madeninin toplam piyasa değeri yaklaşık olarak 1,31 trilyon $ seviyesindedir.

BTC En Değerli 9. Varlık

Listenin dokuzuncu sırasında kendisine yer edinen BTC piyasalardaki işlem hacmini son günlerde yukarı yönde artırıyor. Bundan yaklaşık olarak 2 yıl önce BTC sadece 200 milyar dolar piyasa değerine sahipken günümüzde ise bu değer 835 milyar $ seviyesindedir.

BTC geçen haftalarda yukarı yönde bir trend çizgisi kırarak 44,000 $ seviyesinde piyasadaki işlem hacmine devam ediyor. Gelecek haftalarda trend çizgisinin daha yukarılara doğru kırılması bekleniyor.

Böylelikle BTC’nin gelecek ay 48,000 dolar seviyelerinde işlem görmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.