Altcoin HaberleriHaberler

Bu Altcoin, Lojistik Devi DHL ile Anlaştığını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Birkaç gün önce dünyanın en büyük lojistik firmalarından biriyle anlaştığını duyuran VeChain (VET) firma adı adını saklı tutmayı tercih etmişti. Bu yapılan açıklamada VeChain, lojistik devi DHL ile anlaştığını duyurdu.

VeChain, Lojistik Devi DHL İle Anlaştı!

Hafta başında VeChain Vakfı, dünyanın en büyük lojistik firmasıyla anlaştıklarını duyurarak müjdeyi vermişti. Ancak firmanın adını açıklamayan Vechain, bugün yaptığı açıklamada herkese duyurdu. VeChain (VET) , yaptığı açıklamada lojistik devi DHL ile anlaştığını bildirdi. 400 bin çalışanı bulunan DHL, yılda 1.3 milyar adet paket teslimi yapıyor.

VeChain (VET), DHL firmasına NTF konusunda destek olacak. VeChainThor NFT koleksiyonları için kullanılacak. Üstelik işin ilginç tarafı anlaşma DHL China ile gerçekleşti. Yani Çin vatandaşları için NFT hizmeti verilecek. Çinli DHL kullanıcıları kendi maskotlarını tasarlayarak VeChainThor blockchain ağında basabilecek.

VeChain (VET) Fiyatında Son Durum

Piyasa değerine bakımından en büyük 23’üncü kripto para birimi olan VeChain (VET) yıllardır kripto para ekosistemi içinde ayakta kalabilen az sayıda projelerden biridir. Günlük hacmi yarım milyar dolara yaklaşan proje toplam 8 milyar dolar piyasa değerine sahip durumunda.

Geçtiğimi eylül ayında  0,08 dolara kadar düşen VeChain (VET) şimdilerde anlaşmanın da etkisiyle 0,125 doların üstünde alım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.