Altcoin Haberleri

Toncoin Dikkatleri Üzerine Çekti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler mesajlaşma uygulaması Telegram tarafından entegre edilen ve tanıtılan tek Web3 altyapısı olarak lanse edilen Toncoin, son zamanlarda “Blockchain com” ile gerçekleştirdiği entegrasyonuyla dikkatleri üzerine çekti. Bu entegrasyon haberinin ardından Toncoin, yükselişini sürdürerek hareketli günler yaşadı.

12 Eylül tarihinde yapılan Telegram entegrasyon haberinin ardından Toncoin, yüzde 57,33’lük büyük bir ralli ile yükselişe geçti. Fiyatın üst trend çizgisine kadar yükselmesiyle birlikte 15 Eylül’de “altın haç” modelini tetikledi.

Toncoin Dikkatleri Üzerine Çekti!

Toncoin (TON) Fiyat Analizi

Toncoin (TON) fiyat analizi Toncoin, 12 Ekim’de yüzde 61,8 Fibonacci düzeltme seviyesi olan 1,98 doların altına indi. Ancak ayılar bu zayıflıktan faydalanamadı ve boğalar düşüş sırasında satın alım yaparak fiyatı tekrar 1,98 doların üzerine çıkardı. Bu durum, boğaların fiyatın hareketli ortalamaların altına düşmesine izin vermemesiyle olumlu bir işaret olarak değerlendirilmektedir. Ayrıca algının olumluya döndüğünü ve yatırımcıların dip seviyelerden satın aldığını göstermektedir.

Alıcılar fiyatı 2,20 doların üzerine çıkarırsa, TON/USDT çifti küçük bir ters H&S formasyonunu tamamlayacaktır. Bu durumda hedef fiyat 2,47 dolar olacaktır. Ancak bu olumlu tahmin senaryosu, fiyatın düşmesi ve 1,89 doların altına gerilemesi halinde geçerliliğini yitirecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.