Altcoin HaberleriHaberler

Ripple, Geliştirici Kolu RippleX’in İlk Hibesi Duyuruldu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yapılan son açıklamalara göre Ripple’ın geliştirici kolu RippleX, XRP Ledger’ın gelişimini teşvik etmek için ilk hibe adımını duyurdu. 100’den fazla geliştirici, fon almak için programa başvurdu.

10 Ülkeden Toplam 25 Kaynak

Yapılan açıklamalara bakılırsa RippleX, 10 değişik ülkeden 25 kişiyi seçti ve onlara averaj 2 milyon dolar verdi. Bunlardan üçü, Ripple’ın Üniversite Blok Zinciri Araştırma Girişimi’nin de bir parçası.

RippleX tarafınca finanse edilen projeler, non-fungible token’ların (NFT) geliştirilmesi, XRPL ile etkileşim için eğitim araçları ve ödeme çözümleri şeklinde geniş bir mevzu yelpazesiyle ilgileniyor.

Öte taraftan müzik akışı platformu Audiotarky, 3D görselleştirme projesi Ledger City ve XRPL gezgini Bithomp’un her biri 200.000 dolar aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ripple Davası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Ripple ve SEC Davası

Ripple Aralık ayından bu yana ABD Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun açmış olduğu dava ile savaşım ediyor. Ancak son adımdan anlaşılacağı şeklinde geliştirmeler ve destekle devam ediyor.

Dolayısıyla Ripple’ın davadan bağımsız olarak adımlar atmaya devam etmiş olduğu ifade edilebilir. bu aşamada bazı uzman adlar Ripple’ın davayı kazanacağını düşünürken bazıları davanın antak kalma ile sonuçlanacağını düşünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.